някой да знае как се прави спам?може би с програмка някаква?
ми със спанак е
едва ли някой ще ти отговори
добре че има цензура иначе щях да ти обясня подробно
И във форума има нагледен пример за огромна тема в която само се спами и никой не я чете,
същевременно не носи и никаква информация, и после защо базата на форума се бъгва.
http://forum.setcom.bg/index.php/topic,26957.0.html
Първоначално публикувано от ru-boy
Ru-boy, това ще се направя, че не съм го чул точно от теб...
Караш ме да се усмихвам, а това е добре. Точно ти не се обаждай, защото, ако не се лъжа, си от най-големите писачи във въпросната тема.
Ами за какво?!. Ще ти бъда задължен, ако ме просветлиш. Аз, както е известно, не съм особенно интелигентен и не схващам бързо. Ако може в прав текст.
НЕ - просто с @ru-boy, @IvO™ и @Wise ..........Първоначално публикувано от Hunter
Извинявайте, но не се сдържах! Абсолютно подкрепям @ru-boy в този случай.
Темата се е превърнала в някакъв пълнеж или, за някои, просто изливане на душата......
Май трябва да се наглеждат по-често такива теми. Не е добре за форума да се развиват така.
Има и други, които от многото информация също се превръщат в безполезни.
Но нали за това сте вие - администратори и модератори.
и от @wiseacreПървоначално публикувано от Wise
Мислиш ли,че е възможно все пак някой от нас да имат и души?
Ако някой пише дипломна работа по психология, има резон от темата, но няма никакъв смисъл и полза от написаното там, все пак, или може би пропускам нещо? А може би някой я чете и препрочита от първия до последния пост?!? Четенето на телефонният указател има повече смисъл, защото, носи някаква информация.
Смисъл има понякога и в наглед безсмислени неща.Според мен има много смисъл във взетата за пример тема,но е прекалено дълго и трябва да го обърнем на философия,и съвсем я ос(ра)памихме тогава.
Ако не друго,поне караме младите да се замислят каква музика има още,освен поп-фолк и чалга.
p.s.не вярвам да стане,но съм сигурен,че ако Форума има собствен чат ще се радва на популярност.
Това, което исках да кажа е, че ако базата на един форум се бъгва от точно определена тема, заради "носещата никому полезна информация", и в която има по 4-5 поста на ден, определено една друга дипломна работа ще е доста интересна...
Ru-boy, лично към тебе - темата ми е помогнала да открия няколко интересни за мен групи, които така или иначе сигурно никога не бих потърсил. На мен ми е от полза. По начин, по който други 10 теми от форума въобще не са ми интересни, но никога няма да възроптая срещу тях, защото са интересни на други хора и именно това прави форума ни толкова "цветен".
Wise, това че не пишеш някъде, защото на теб не ти е интересно там, ни най-малко не значи, че въпросната тема трябва да се заклейми и анатемоса [съжалявам за думата, стана модерна напоследък ].
Надявам се да сте ме разбрали правилно.
Не мисля да споря.
Приятна вечер от мен.