Re: Посетихте ли Панаира?
На панаира не съм бил. Но:
Мен по изложенията редовно ме питат, дали плотовете за маси са подпрозоречни плоскости иколко струва квадратния метър на вътрешните врати :081:
Като цяло и аз бях през повечето време вързана за щанда, но успях да пообиколя и да разгледам и мога да кажа с чиста съвест, че видях доста интересни и полезни неща. Разбира се и "атракции" не липсваха. Мацките на REMS бяха най-атрактивни в жълтичките си "униформи" и дантеленото ластиче на крака, та имаше и посетители (по-малко запознати), които питаха, проявявайки видим интерес единствено към мадамите : "Тези REMS с какво по-точно се занимават?" :)
Цитат:
Първоначално публикувано от еленчето
Като цяло и аз бях през повечето време вързана за щанда, но успях да пообиколя и да разгледам и мога да кажа с чиста съвест, че видях доста интересни и полезни неща. Разбира се и "атракции" не липсваха. Мацките на REMS бяха най-атрактивни в жълтичките си "униформи" и дантеленото ластиче на крака, та имаше и посетители (по-малко запознати), които питаха, проявявайки видим интерес единствено към мадамите : "Тези REMS с какво по-точно се занимават?" :)
Абе и аз видях едни готини маацки по бельо дето рисуваха по тях, играха на една сцена с кол и водна завеса отпред, но не разбрах нито името на фирмата, нито какво предлага(досетих се без чужда помощ, че не мацките се предлагат:) ).
Видях и хеликоптерчето, но на него пишеше "сервизен" и не разбрах, че е експонат :081:
Тази година не ходих -малко почивка . И добре, че не съм тръгнал .Имаше да се връщам цял ден без спирачки.
Цитат:
Първоначално публикувано от skynet
Макар офиса ми да е на 300м от панаира, не успях да го посетя, затова пък посетих Beijing. Но чух, че това е бил най-силния панаир в цялата му история.....и като брой изложители и като посещаемост...
оффтопик: // Румен, друг път е обаждай когато си на панаир, занимавам се с индустриални лазери и всякакви оптики включително и индустриална фибер такава, мисля че ще намерим много общи неща.
Разбира се, с най голямо удоволствие :)