Резултати от 1 до 7 от общо 7

Посетихте ли Панаира?

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2006

Посетихте ли Панаира?

Аз бях изложител и нямаше как да мърдам от павилиона си. Само до WC-то и това е Имаше адски много народ. При такава шарения на посетителите имаше и въпроси-бисери, не по-лоши от кандидат-студентските! Ще дам един пример - едно от предлаганите от мен неща са заводски сирени, дето известяват всичко живо в голям комбинат, че и на километри наоколо за някаква авария. Та един възрастен човечец от Пловдивско умуваше до си вземе такава, да я върже към два акумулатора и система от сензори, та да си пази лозето, човека!

За по интересните експонати четох в пресата. Например за хеликоптера "направи си сам", който ти го дават на части, придружени от 8 видеокасети как се сглобява. Или за младата дама, която броила кеш над 200 бона за Maserati с 2 врати...Ако е членка на форума - да се обади за по 1 кръгче

2.  

3. Senior Member Аватара на Kayso
    Тук е от
    Apr 2002

Re: Посетихте ли Панаира?

На панаира не съм бил. Но:

Мен по изложенията редовно ме питат, дали плотовете за маси са подпрозоречни плоскости иколко струва квадратния метър на вътрешните врати

4. Тук е от
    Sep 2005

Като цяло и аз бях през повечето време вързана за щанда, но успях да пообиколя и да разгледам и мога да кажа с чиста съвест, че видях доста интересни и полезни неща. Разбира се и "атракции" не липсваха. Мацките на REMS бяха най-атрактивни в жълтичките си "униформи" и дантеленото ластиче на крака, та имаше и посетители (по-малко запознати), които питаха, проявявайки видим интерес единствено към мадамите : "Тези REMS с какво по-точно се занимават?"

5. Banned
    Тук е от
    Jun 2005

Цитат Първоначално публикувано от еленчето
    Като цяло и аз бях през повечето време вързана за щанда, но успях да пообиколя и да разгледам и мога да кажа с чиста съвест, че видях доста интересни и полезни неща. Разбира се и "атракции" не липсваха. Мацките на REMS бяха най-атрактивни в жълтичките си "униформи" и дантеленото ластиче на крака, та имаше и посетители (по-малко запознати), които питаха, проявявайки видим интерес единствено към мадамите : "Тези REMS с какво по-точно се занимават?"
    Абе и аз видях едни готини маацки по бельо дето рисуваха по тях, играха на една сцена с кол и водна завеса отпред, но не разбрах нито името на фирмата, нито какво предлага(досетих се без чужда помощ, че не мацките се предлагат ).

Видях и хеликоптерчето, но на него пишеше "сервизен" и не разбрах, че е експонат

6. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2003

Тази година не ходих -малко почивка . И добре, че не съм тръгнал .Имаше да се връщам цял ден без спирачки.

7. Member
    Тук е от
    Sep 2003

.

8.  

9. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от skynet
    Макар офиса ми да е на 300м от панаира, не успях да го посетя, затова пък посетих Beijing. Но чух, че това е бил най-силния панаир в цялата му история.....и като брой изложители и като посещаемост...

оффтопик: // Румен, друг път е обаждай когато си на панаир, занимавам се с индустриални лазери и всякакви оптики включително и индустриална фибер такава, мисля че ще намерим много общи неща.
    Разбира се, с най голямо удоволствие

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе