Чакам да се обади Yakoshiba Nagazaki!
Kirumemo Meshikaarichikuru Tokitomemoruarimeki
...баа,счупих си езика,к`во ше прая сеа
Знаем те ние тебе...Първоначално публикувано от wiseacre
Rikirikirinmoshinku, то е ясно, че речника не е верен, важното е фън да става.
Аз се надявам и важни личности да се включат. Например Г-н Насакото Яката, собственик на най-голямата текстилна фабрика или г-н Кво Ши Ям - министър на хранително-вкусовата промишленост.Първоначално публикувано от Silviya
силве, сбъркала си името на уважавания г-н Yakoshiba! фамилията му е Tsitsibara, Yakoshiba Tsitsibara
Мдаам, всъщност Nagazaki е Дупница на японски ;-))
Ех, в добрите стари времена дошъл китайския външен министър на визита в България и се представил на бай Тошо:
- Tsun Kai Hui
- Цункай си го сам - отговорила държавната глава
Аз пък умирам за г-ца Pocheshima Pomadyata ( Ех, признах си)
Бря! Че то така било фасулска работа да проговориш японски! Значи отивам в някой токийски бар и виквам "Хей гарсон, кутетока зукешика!" И гарсона бързо ми носи една студена бира. А след петата халба, вече неможещ да скрия любопитството си ще започна да ръчкам с пръст всеки жълтурко в гърдите и да го питам "А защо нападнахте Пърл Харбър, а??" Разбира се - на чист японски! А ако някой ми се ядоса, ще го напсувам на чист български: "Абе я отиди и си направи сепуко или харакири в Нагазаки, камикадзе такова!"
Егати , името ми и фамилията ми звучат точно като на сумист - само дето съм бая далеч от тях
Kachikatokaari  Arikirinkumotomoru
Атанас            Симеонов
Иначе ника ми е :
Chikumiritomo San
За който не го знае и който го е забравил:
На летни олимпийски игри се запознават сърбин и японка. Японката се представя:
- Путекао Яма.
След кратък размисъл сърбинът протяга ръка и казва:
- Курецкао Греда.
Опа... Объркала съм се... Имах предвид Yakoshiba Ugazaki Tsitsibara от Nagazaki.Първоначално публикувано от FearMe
Даа, Mr. TECHNO, с кола марка "CHIMOFUMOCHIKA" човек трябва малко и да поназнайва японскиятПървоначално публикувано от Mr.TECHNO
fanta_orange може да си noTakaRINkuTO ама на жена си даваш Нокуаририкуру-то щеш не щеш.... Друго си е да носиш такава знатна фамилия