.
Преглед за печат
.
Чак вече се чудя, на друг език ли пиша?!
Написах нещо и почваме едно повтаряне, едни обяснения.
Ако някой чете постовете ти ще остане с впечатлението, че сме на различни мнения.
Виж си първите три изречения. На кого го пишеш това, не разбрах!
"100% съм прав за рейнджовете". Някъде написал ли съм, че не е така?
Напротив, няколко поста по нагоре съм написал ясно:
Терминиран е номера, който вече е предаден за "монтиране" към SIM карта и разпространение в мрежата, а не този, който е под карантина, както го наричаш. Под карантина е в дванадесетия месец или по някакво бюрократично стечение на обстоятелствата малко време след това.Цитат:
Доколкото ми е известно предплатените и "послеплатените" са в различни рейнджове [първа цифра].
Сега, току що ти написах, че имах доста тичане по мъките и се опитах достатъчно ясно да си изясня понятията, не говоря от трето лице. Имах абсолютно всички документи и клиентски кодове свързани с предплатената карта, както и забележи последния ваучър, от който бях заредил картата.
И всичко щеше да е неуспешно, ако не се беше намесил човека, за който говорех по-горе.
Така че терминирана си е терминирана, никакви карантини няма вече в него период.
За мен темата приключи, почвам да се изнервям, като почнем да словоблудстваме по едно и също твърдение и да обясняваме едно и също нещо по 354 пъти.
Вие си продължете.
Айде пак се прочети внимателно.Цитат:
Първоначално публикувано от nocToRHHo 3JIo
Понятието, което използваха служителите на оператора, когато исках да си върна номера беше "номерът ви е терминиран, минали са 12 месеца от последното Ви зареждане с подходящ ваучер", което означавало по терминологията, която те използват само едно:
Единствения начин да си върна номера е по някъкъв начин да разбера къде ще бъде разпределена тази карта за продажба и да отида да си я купя от там.
Никакви карантини, никакви предимства, никакво безплатно няма след терминацията.
Ако аз само съм "чувал от тук от там", предполага се, че служителя [в централния офис] знае какво говори и използва терминологията правилно.
.:: EDIT ::.
Не е добре да се редактираш така.
По принцип почти никога не пускам два поста един след друг.
:RTFM:
Самоцирам се да припомня за какво ставаше дума...Цитат:
Първоначално публикувано от Lupus
Всъщност добрата новина е, че и този път си получих парите, за което бях уведомен както с лично обаждане, така и с SMS, че картата на сина ми е заредена с 10лв. Значи е въпрос на практика, а не на случайност.
.