[img][/img]
Гражданите на БГ трябва да имат визи за *****, Украйна, Белорусия и Босна и Херцеговина. За Сърбия и РМакедния трябва да се минава задължително с валиден международен паспорт, за Хърватска мисля че също.
Със сигурност визи трябват за Босна и Херцеговина. За всички останали страни от бивша Югославия режимът е безвизов.
Fanta, защо с автобус?
Плозвай кола - повечко багажец, спираш където си искаш, сам си си господар. С автобуса ще се изнервиш.
През Лион съм се прибирал за БГ покрай Кан, Ница, през прохода Вентимиля - на бившата граница м/ду Франция и Италия, покрай Генуа, пресичат се Апенините в множество тунели. Оттам ако не те мързи - продължаваш покрай Венеция през Словения и т.н. Ако обаче ти писне да въртиш геврека - от Анкона хващаш ферибота за Игуменица в Гърция и после имаш още малко. Така избягваш Хърватска и Сърбия.
Твоя работа, но аз бих предпочел колата без грам замисляне и колебание
ОК, всеки с предпочитанията си. Но при шофиране времето минава много по-бързо и неусетно, отколкото като пътник.
roumen68 що не вземеш да си направиш едно околосветско пътешествие с личен автомобил?
Не е вярно.Първоначално публикувано от fanta orange
Лион-София-Лион
http://www.auxairholiday.com/_operat...tions/post.asp
Alitalya - през Рим или Милано
Аustrlian - през Виена
Malev - през Будапеща
CZA - директен
Lufthansa - през Дюседорф или Мюнхен
но не всеки ден...провери за различни дати..