Страница 1 от 2 12 ПоследноПоследно
Резултати от 1 до 15 от общо 19

Качвали ли сте стопаджийки (от безплатните)?

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2006

Качвали ли сте стопаджийки (от безплатните)?

Случвало ли ви се е да ви махне на пътя нормална, бяла българка. Не става дума за по-мургавите и платените, дето не стига че ви наричат "бате", искат да се возят, ами и ви искат 10 лв за това? (Около Пазарджик е царството им)

В селата около Смолянско е доста зле положението с транспорта и там е много често по пътищата да се виждат стопаджийки. За тях това е просто нормалният начин за транспорт и явно не се притесняват така да пътуват.

Едно лято малко след Чирпан ми махна руса, както се оказа после - 23 годишна студентка от Бургас, и то с къса пола. Откарах я до Бургас. (За интересуващите се колко пъти и за колко време сме спирали по пътя - отговарям с лични...)
    Та това ми е единственият случай, в който хващаща окото сама българка съм качвал на стоп.

Иначе в Сливенските минерални бани има доста стопаджийки, отдалеч привличащи погледа. По добре не спирайте, защото изпод грима мазен мъжки глас ще ви каже "само 10 лв скъпи и съм твой"

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2002

Re: Качвали ли сте стопаджийки (от безплатните)?

избягвам да спирам на стопаджии .

4. Cko
    Cko е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Aug 2001

Не, сори, нямам доверие на никого в днешно време.

5. Senior Member
    Тук е от
    May 2001

Като стана дума за стопаджии, няма начин да не се сетя как преди време взех мъж и жена на стоп в един огромен дъжд, и 500 метра след това при аквапланинг и висока скорост се натресох в мантинелата ... тия хора сигурно никога повече няма да се качат на стоп

6. Тук е от
    Nov 2003

понеже съм на път почти по цял ден... не отказвам на никой да ми прави компания...
    а колко истории вече знам и колко неща съм видял........

7. Moderator
    Тук е от
    Nov 2001

Аз само им светкам с фаровите, на онези мургавите дето ти искат по 10лв за ...........

8.  

9. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2002

Цитат Първоначално публикувано от gugimoto
    а колко истории вече знам и колко неща съм видял........
    Само не ми казвай че си виждал 3 цици или 7-а сте опъвали една стопаджийка !

Предполагам след като си напътя знаеш фразата " Включи на Пета и внимавай за пътя !

10. Member
    Тук е от
    Sep 2003

Избягвам, освен ако несме повече хора в колата. И така пак само веднъж съм качвал един младеж, инцидентно. Страшничко си е по нашите улици.. А и ако се делеше бензина с тия дето качваш повече хора щяха да се замислят за това.

11. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2005

то ако се делеше нямаше да има стопаджий

12. Member
    Тук е от
    Oct 2002

помня като бях в младежките години и ходехме от Пловдив до Хасково на стоп. Винаги бяхме с девойка, която седи и спира колите, а ние си седяхме отзад и чакахме като спрат - тогава да се покажем Иначе кой ще те качи, ако си сам коч

13. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2004

На предишната ми работа се счупвах от пътуване и съм качвал десетки стопаджии...
    Един от колоритните случаи е двама войници, които (съдя по разговора ни по пътя) току що са излезли от дисцип и се прибират вкъщи...без да са отпуск
    Когато бях ученик, пътувах предимно на стоп...оттогава съм си внушил, че лоши хора на стоп няма - ако някой е замислил нещо, последната му мисъл ще е да те прецака като стопаджия.

14.  

15. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от Edin_Lud
    ...Когато бях ученик, пътувах предимно на стоп...оттогава съм си внушил, че лоши хора на стоп няма - ако някой е замислил нещо, последната му мисъл ще е да те прецака като стопаджия...
    Напълно вярно е, че си оптимист
    Като чета какво им се случва на някои таксиджии от наркоманчета за да си набавят пари за някоя и друга доза...
    Аз почнах темата с въпрос за стопаджийки, но наистина са рядко срещано явление, да не кажа съвсем рядко. А по соц времена си спомням, че беше нещо съвсем нормално.
    Има стопаджии - толкова мърляво изглеждащи още отдалеч - с какъв акъл ми махат и как си представят че ще ги кача с ясното съзнание, че после трябва да ходя да ми перат тапицерията? На военни спирам - хората явно са в нужда, не им е лека тяхната.
    Наскоро ми махат двама полицаи. Спирам и чакам проверка на документите. А те стопаджии. Можеш ли им отказа? Та ги возех с мен близо 300 км. По едно време антирадара ми писна и след малко се видяха и катаджиите. Аз се попритесних, но полицаите даже се развеселиха: "ей, тези неща значи действали бе!"

16. Senior Member Аватара на Malone
    Тук е от
    Jul 2003

Войниците ОК, но военните не ги мисли, парици вземат достатъчно, минаха времената, когато трябваше да ги оплакваме. Доста над средното ниво за служители на държавата. Имам колеги, които са с две наистина изучени висши образования и взимат 1/2 от да кажем "капитанска" заплата.
    Стопаджийки не съм срещал от години, а пътувам всеки месец по 5 000 километра грубо. Имам предвид истински стопаджийки, иначе курваляци бол ...

А мъже не взимам на стоп. Не знам, подсъзнателно се притеснявам, дори и да не съм сам.

17. Senior Member
    Тук е от
    May 2004

Май всички се разбягахте встрани от темата...

А и Румене, доста провокиращ въпрос задаваш... така недвусмислено опровергаваш твърдението, че "всяка жена си знаела цената".

18. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2006

E, IvO™
    То да ги имаше стопаджийките - за някои би им стигнало предлаганите удобства на задните седалки, докато за други: не по малко от "кратък отдих" в 5-звезден хотел, с предварително отбиване в бижутерийният му магазин.
    Но май втората категория вече са получавали като подаръче освен кристали на Сваровски - и кола, така че пак няма да ги видиш да ти махат...

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 1 от 2 12 ПоследноПоследно

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе