Какво представлява наргилето.
Наргилето е средство за пушене, представляващо най общо резервоар с вода, тръби [метални и гъвкави], мундщук и легло за тютюна и въглена. Има различни модели и големини, като цените са от 15 лева, до 3200 евро, поне това е най-скъпото наргиле, което аз съм виждал.
Най-общо казано, дима от тютюна минава през водата, която е своеобразен филтър за вредните вещества и се поглъща [дима] приблизително, както при другите начини на пушене.
http://upload.wikimedia.org/wikipedi...Shisa_iran.jpg
На нашия пазар има много голямо разнообразие от тютюни, с най-различни вкусове и аромати.
Re: Какво представлява наргилето.
Ето го моето.
Лично аз най-харесвам черешата, ананаса ми мирише на чорапи, но всичко е въпрос на вкус.
[img width=450 height=600]http://img526.imageshack.us/img526/8715/dcis0.jpg[/img]
:offtopic:
Вече и такъв ли раздел имаме :jamaika
Цитат:
Първоначално публикувано от Vandal
:offtopic:
Вече и такъв ли раздел имаме :jamaika
Той бая голям май :)
Сега и един за непушачите ;)
Бих желал да покажа и моето, но се сетих, че нямам, защото не пуша :taz :-memnon :Drinks:
Прочетете какво пише в описанието на темата.
Цитат:
Забранено за непушачи!
Нищо против непушачите, но изберете си друго място за бърборене, ако тук не ви е интересно.
:Drinks:
От кога имаме форум "Тютюн"?
Откакто форума пропуши! :-memnon
Срамота! Оспамихте новия раздел! :RTFM:
Malone страшна комбинация.
Монитор, клавиатура, дискове и прасс на масата наргиле :))
Ако не те познавах, щях да предположа че на стола стои Джаба Хатянина :yahoo:
А това което се вижда на монитора, подозрително прилича на заглавната страница на форума... ехххх... "шефе, твоите чорапи най-хубаво миришат"... :-memnon :ole :yahoo:
И двете неща са с цел.
Естествено е, че не стои до клавиатурата, на бюрото.
Ама понеже някой щеше да каже, тоя пък на какъв се направи, намерил една снимка и айде и аз съм с наргиле, затова го сложих до дисплея, хем по хубаво се вижда нависоко, хем се вижда и актуалността на снимката.
Иначе си стои на малка масичка до дивана.
Тая кола с коноп подкарвал ли си я? :-memnon
Не, не съм, аз съм твърд противник на използването на всякакви наркотични вещества, с изключение на тютюна и алкохола.
:)
Malone, ще си позволя да те поправя.
Доколкото ми е известно досега тютюнът и алкохолът НЕ СА обявявани за НАРКОТИЧНИ вещества. :ole :jamaika :Drinks: