Страница 2 от 3 ПърваПърва 123 ПоследноПоследно
Резултати от 16 до 30 от общо 31

Честит Ви 8-ми Март момичета - и на 20, и на 30х2!

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на Zetle
    Тук е от
    Jan 2003

Re: Честит Ви 8-ми Март момичета - и на 20, и на 30х2!

Честито на всички дами! Бъдете красиви и мили

2.  

3. Member
    Тук е от
    Jun 2005

Благодаря ви за цветята и пожеланията ДНЕС. И айде понеже сте големи кавалери, всички ударете по един палец нагоре в рейтинга на дамите тук !

Коригирам си мнението. Явно мислите наобратно

4. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2003

Абе айде стига с тия комунистически празници, в САЩ и в Еуропата, от която вече сме част, такъв празник, гласуван от Комунистическият ИНТЕРНАЦИОНАЛ, НЯМА Празнува са само в страните от бившия СССР и у нас. А защо - надали и 1 на 300 човека може да каже.
    Аз май го казах лани защо се празнува, който иска - да го търси.
    Коледа, св.Валентин, 8-ми март - простотии за женените мъже да докажат на жените си че уж 'нямам любовница'
    и огромна радост за продавачите на китки и прочее

5. Member
    Тук е от
    Jun 2005

Моят мъж ми доказва всеки ден, че няма любовница, защото онова, което повечето мъже казват по задължение на жените си през този ден, той ми го казва ежедневно. За което му благодаря, както му благодаря и за поздрава отпреди малко.

Иначе за мен този празник е леко анти точно поради споменатата по-горе причина в червено.

6. Super Moderator Аватара на FearMe
    Тук е от
    Jan 2001

black adder, тук се изказваш доста повърхностно!

борбата за правата на жените не е по-малка по значимост от борбата за правата на чернокожите. ако беше жена и живееше преди стотина години (8-ми март се празнува отпреди около 90), щеше да си на доста различно мнение. убеден съм, че не одобряваш отношението на талибаните към жените. е, в миналото същото е било и в европата, и в щатите, и навсякъде.

така че да се отхвърля сляпо нещо, защото без да мисли човек го слага "в кюпа" е несериозно.

едно леко четиво за теб и останалите "анти" - ООН (още когато е било ОН) официално признава 8.3 за официален празник, като доста държави го признават и за държавен

http://www.un.org/ecosocdev/geninfo/women/womday97.htm

7. Member
    Тук е от
    Oct 2003

Че е пълна простотия всички да се сприпнат точно на 8ми да "уважават" половинките си, простотия е. След като сме избрали да бъдем с дадена жена, това означава че трябва да я уважаваме, както и тя нас. Ако 8ми е единственият ден, в който и се подаряват цветя или се показва по-особено отношение, то не трябва да очакваме различно поведение спрямо нас. От няколко години предпочитаме да сме си у нас на 8ми, а ресторанта го оставяме за първия почивен след това.

8.  

9. Member
    Тук е от
    Nov 2001

Цитат Първоначално публикувано от NO CARRIER
    Че е пълна простотия всички да се сприпнат точно на 8ми да "уважават" половинките си, простотия е. След като сме избрали да бъдем с дадена жена, това означава че трябва да я уважаваме, както и тя нас. Ако 8ми е единственият ден, в който и се подаряват цветя или се показва по-особено отношение, то не трябва да очакваме различно поведение спрямо нас. От няколко години предпочитаме да сме си у нас на 8ми, а ресторанта го оставяме за първия почивен след това.
    Съгласен съм аПсолютно с NO CARRIER !

И днес, когато вече празникът отмина, да си припомним

Десетте закона на семейния живот

ПЪРВИ ЗАКОН
    НЯМА МЪЖ, КОЙТО ДА МОЖЕ ДА ЗАДОВОЛИ ВСИЧКИ ЖЕЛАНИЯ НА ЖЕНА СИ.
    Първо следствие: Всяка омъжена жена е имала по-добър кандидат за съпруг.
    Второ следствие: Няма съпруг, който да получава достатъчно голяма заплата.

ВТОРИ ЗАКОН
    НЯМА ЖЕНА, КОЯТО ДА НЕ МОЖЕ ДА НАПРАВИ НЕЩО ПО-ДОБРЕ ОТ СЪПРУГА СИ.
    Първо следствие: На всяка жена за съпруг се пада най-несръчният мъж.
    Второ следствие: Всичко, което успее да постигне един мъж, се дължи на жена му.

ТРЕТИ ЗАКОН
    ВСЯКА ЖЕНА УПРАВЛЯВА СВОЯ МЪЖ.
    Първо следствие: Всеки мъж се съгласява с мнението на жена си - това е въпрос само на време.
    Второ следствие: Жената винаги има един аргумент в повече.

ЧЕТВЪРТИ ЗАКОН
    ЖЕНАТА СЕ ПОДЧИНЯВА БЕЗРОПОТНО САМО НА МОДАТА.
    Първо следствие: Жената никога няма подходяща дреха за някакъв случай.
    Второ следствие: Жената винаги има нужда от още една нова дреха.

ПЕТИ ЗАКОН
    С ГОДИНИТЕ У ЖЕНАТА СЕ ПРОМЕНЯ ВСИЧКО, НО НАВИЦИТЕ - НИКОГА.
    Първо следствие: Ако една жена се откаже от кожено палто - това е само временно.
    Второ следствие: Ако една жена престане да иска нещо от мъжа си, то значи, че си го е купила тайно сама.

ШЕСТИ ЗАКОН
    НЕУДОВЛЕТВОРЕНОСТТА НА ЕДНА ЖЕНА Е ПРАВОПРОПОРЦИОНАЛНА НА НЕЙНАТА ЕМАНЦИПИРАНОСТ.
    Първо следствие: Колкото е по-еманципирана една жена, толкова повече недостатъци има съпругът й.
    Второ следствие: Оценката на жената за способностите на мъжа й е непрекъснато намаляваща величина.

СЕДМИ ЗАКОН
    ЖЕНАТА ПОСТЪПВА РАЗУМНО ЕДВА ТОГАВА, КОГАТО ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ ВЪЗМОЖНОСТИ СА ИЗЧЕРПАНИ.
    Първо следствие: Всяка жена се сеща за старите си обувки, ако изпитва болка, когато обуе новите.
    Второ следствие: Една жена може да не купи нещо, което е харесала, само ако в момента няма пари.

ОСМИ ЗАКОН
    ТОВА, ОТ КОЕТО СЕ НУЖДАЕ ЕДНА ЖЕНА, ВИНАГИ Е РАЗЛИЧНО ОТ ОНОВА, ЗА КОЕТО СИ МИСЛИ НЕЙНИЯТ МЪЖ.
    Първо следствие: В живота на жената мъжът е средство за постигане на целта, а не самата цел.
    Второ следствие: Ако съпругата се заеме да готви в неделя, това не означава, че съпругът не трябва да заведе семейството на ресторант.

ДЕВЕТИ ЗАКОН
    ЖЕНАТА Е ПОВЕЧЕ МАЙКА, ОТКОЛКОТО СЪПРУГА.
    Първо следствие: Жената се отнася към мъжа си като към дете.
    Второ следствие: Колкото по-големи стават децата, толкова повече жената се насочва към възпитанието на мъжа си.

ДЕСЕТИ ЗАКОН
    ЖЕНАТА ВСЕ ПАК ПРЕДПОЧИТА ЖИВОТА С УЖАСЕН МЪЖ, ОТКОЛКОТО УЖАСНИЯ ЖИВОТ БЕЗ МЪЖ.
    Единственото следствие: Освен мъжа си, жената други приятели няма.

10. Member
    Тук е от
    Jun 2005

Хубаво де! В "по-добър кандидат" се включва и смисъла на кандидат, който ме иска повече, обича повече, цени повече и следователно - повече иска да ми стане мъж. Е та ако имах по-добър кандидат щях ли да се омъжа за този??? Не знам какъв общ принцип се има предвид в случая, обаче знам, че при мен или не важи, или И в това съм наопаки.

п.с. ... и аре да не ставам банална ама всичкото това по-горе ще рече, че моя мъж си е най-добър и вероятно всяка жена, която наистина обича и уважава съпруга си, мисли по същия начин, без да се замисля за предишните си партньори.

11. Super Moderator Аватара на FearMe
    Тук е от
    Jan 2001

MrMyr, мнението ти е идеалното доказателство, че горенаписаните закони са разбираеми САМО за мъже

( no offence )

въпросното го четох преди известно време и despite хумористичния тон, всичко е абсолютно вярно, логично и последователно.

12. Member
    Тук е от
    Jun 2005

...не само, че са разбираеми единствено от мъже, но и че са писани от мъже.

13. Member
    Тук е от
    Nov 2001

Цитат Първоначално публикувано от MrMyr

Хубаво де! В "по-добър кандидат" се включва и смисъла на кандидат, който ме иска повече, обича повече, цени повече и следователно - повече иска да ми стане мъж. Е та ако имах по-добър кандидат щях ли да се омъжа за този??? Не знам какъв общ принцип се има предвид в случая, обаче знам, че при мен или не важи, или И в това съм наопаки.

п.с. ... и аре да не ставам банална ама всичкото това по-горе ще рече, че моя мъж си е най-добър и вероятно всяка жена, която наистина обича и уважава съпруга си, мисли по същия начин, без да се замисля за предишните си партньори.
    MrMyr, обърни внимание на глаголното време в следствието:
    "е имала" ще рече, че доста след омъжването си жената разбира верността това следстствие
    (и започва да го натяква на половинката си)

14.  

15. Member
    Тук е от
    Jun 2005

stekyman, твоята така ли прави? 'щот' общ знаменател при тия неща нали знаеш, че няма - всичко е въз основата на личен опит

16. Super Moderator Аватара на FearMe
    Тук е от
    Jan 2001

MrMyr, знаем че ВСЯКА жена е уникална, и че най-голямата обида към една жена е да бъде поставена "под общ знаменател" с другите жени!

(но горното не пречи на жените да твърдят, че ВСИЧКИ мъже са свине

казвам го по повод очевидното ти засягане от "законите"

това, което те обаче ВСЪЩНОСТ показват, и което ти демонстрира чрез репликата си, е че жените не се подчиняват на аристотеловата логика и каузалността ( последователността причина->следствие).

мъжката логика:
    1. режа клона, на който седя -> падам
    2. попадам в същата ситуация, спомням си 1., не режа клона

при вас е така:

1. режа клона, на който седя -> падам
    2. попадам в същата ситуация, спомням си 1., но пак режа клона, защото може би този път няма да падна. така де, не може все едно и също да се случва

и за да внеса пълна яснота, ще си позволя да ти обясня непонятното за теб Следствие 1 от Закон 1:

анализът ти се базира на погрешното заключение, че мнението на жената е едно и също във времето. ПРЕДИ тя наистина е смятала, че мъжът й е най-хубавия и са се взели. с течение на времето обаче мнението й се променя, тя забравя какво е мислила преди, мъжът й се струва променен към по-лошо (това е константа в мнението на жените - "по-малко ме обичаш", "надебелял си", "не печелиш достатъчно", "не ми обръщаш внимание", "не ми помагаш"....).

след като са налице:
    1. забравеното минало
    2. недоволството от бъдещето

се проявява и Следствие 1 на Закон 1 - "Имаше и по-подходящ съпруг за мен"

това е цялата "философия" на всички закони и следствия - непостоянството на женския характер, абсурдната невъзможност мъжът да бъде различен по непроменящ се начин и порочното търсене на харминия от страна на жената чрез "превъзпитание" на мъжа, а не чрез взаимни компромиси

даааа, знааааам - всички жени са различни. даааа, възможно е аз все на такива да съм попадал.... всичко е възможно. само че аз в такива случаи казвам: "не всички моряци кръшкат. не всички моряшки жени кръшкат. но щом думите "моряк" и "моряшка жена" са станали нарицателни, все частица истина има ..."

17. Member
    Тук е от
    Jun 2005

FearMe
    Макар и моето мнение да си остава различно, шапка ти свалям за отговора.

18. Member
    Тук е от
    Nov 2001

Цитат Първоначално публикувано от MrMyr
    stekyman, твоята така ли прави? 'щот' общ знаменател при тия неща нали знаеш, че няма - всичко е въз основата на личен опит
    MrMyr, едва сега видях отговора ти, за съжаление. Въпреки, че той е определено язвителен, не се засягам. Все пак с житейския си опит съм много по-напред от теб, а и за да се разберат някои неща от живота трябва да се премине определена възраст
    Пък и все пак темата е за честитенето на 8 март.

А FearMe ти е отговорил съвсем подобаващо, за което и аз му свалям шапка и го боцвам с едно +1!

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 2 от 3 ПърваПърва 123 ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Честит 3-ти март!
    От FearMe във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 66
    Последно: 10-03-17, 18:30
  2. Честит 8-ми март...
    От FearMe във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 0
    Последно: 08-03-12, 14:39
  3. Честит 8-ми март
    От lada2107 във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 11
    Последно: 09-03-10, 00:00
  4. Честит 3-и март :-)
    От Cko във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 6
    Последно: 03-03-05, 14:27
  5. Честит 8 март
    От Black Adder във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 17
    Последно: 09-03-04, 11:39

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе