я кажете сега, понеже предстои подписването на тези договори(за доставяне на ел. енергия) :
- смятате ли да търсите в договора клауза за неустойка (примерно някакво обезщетение при спиране на тока или ниско/високо напрежение)?
я кажете сега, понеже предстои подписването на тези договори(за доставяне на ел. енергия) :
- смятате ли да търсите в договора клауза за неустойка (примерно някакво обезщетение при спиране на тока или ниско/високо напрежение)?
мен ме гложди въпросът:
и ако не харесам условията - какво?! ще си отрежа кабелите и ще извадя едно самолетче на балкона да си върти перката да ми захранва единствената крушка в хола?
То пак ще бъде един вид монопол,ако не ти хареса нямаш друг избор освен да останеш без ток.
Не съм чул за преподписване, това към кое електроразпределително дружество ще е? Овреме да говоря с адвокат какво става ако не се съглася с типовия договор а представя мой
ари ВЕ !!!
кажете си мнението !
не игнорирайте темата просто защото аз съм я "турил" ... !
"проблема си е проблем.. - независимо кой го посочва..."
даа, мен също живо ме интересува
ако в договора енергото ти налага лихва за пресрочено плащане или иска неква друга компенсация, трябва и ти да им търсиш сметка за неспазване на някоя точка по договора
прим.: на вилата тока е 150V, трябва ли да плащам на 100% ел. енергията, или да я смятам на 68% ?
Да не говорим за токовите удари. На мен лично ми изгориха субуфер (хем беше зад защита) на стойност около 100лв. ама някой може да е пристрадал повече...