Резултати от 1 до 6 от общо 6

Заваряване с аргон - Варна - търся

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Sep 2005

Заваряване с аргон - Варна - търся

Здравейте, някой да знае къде заваряват с аргон във Варна. Търсенето по малки обяви и в интернет не даде резултат, питахме и в няколко автосервиза. Ако някой е минавал някъде във Варна покрай надпис "заварки Аргон" , моля да сподели къде.

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2002

Re: Заваряване с аргон - Варна - търся

От Кръстовището на Аутомотор - посока затвора ( бул Хр. СМирненски ) има поне 2 - 3  ателиета от страната на Аутомотор.

( Или ако ти е по-удобно  в близост до отрезвителното )

Друг ориентир е от Автогарата - посока - Технополис, следващото кръстовище в дясно и след слпирката на автобуса ( около 10-а метра )

4. Тук е от
    Sep 2005

Мерси, Mr.TECHNO. А ти минавал ли си скоро оттам, не бутнаха ли къщичките заради едни големи строежи. На това място знаех едно ателие, но ми казаха, че се е преместило някъде, ако са били 2-3 - непременно ще минем да видим дали е останало някое. (знам го аз изтрезвителното, как да не го знам )

Някой да знае още .

5. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2003

Цитат Първоначално публикувано от sluntchitse
    Мерси, Mr.TECHNO. А ти минавал ли си скоро оттам, не бутнаха ли къщичките заради едни големи строежи. На това място знаех едно ателие, но ми казаха, че се е преместило някъде, ако са били 2-3 - непременно ще минем да видим дали е останало някое. (знам го аз изтрезвителното, как да не го знам )

Някой да знае още .
    Maй вече ги няма там бараките.
    провери на Стара гара дали няма и на Околовръстното на изхода на ул. Карамфил. Другаде не се сещем.
    Ако имаш познати в КРЗ Одесос , Радиозавода / "Черно море" - не е сигурно че имат пълни бутилки с аргон/, КРЗ "Флотски Арсенал"

6. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2002

Току що ми казаха че и до Фабрика Христо Ботев има добър аргонаджия

7. Тук е от
    Sep 2005

Много благодаря на всички отзовали се.
    Случайно се е намерила и още една фирма за заваряване с аргон (карайки към аутомотор в търсене на онези ателиета ) - нещата са дадени там. Адреса е ул. А. Сахаров, с/у бензиностанция Star Power - до техникумите. Другите фирми ще ги пазим за резерва, че поръчката е много специфична и може да не стане от първия аргонаджия.

8.  

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Търся сервиз за e-book Diva във Варна
    От Iveki във форум Мобилни устройства
    Отговори: 0
    Последно: 07-08-12, 22:41
  2. Търся USB Sound Card - 5.1 - Варна ИЗТЕКЛА
    От periel във форум Приключили продажби
    Отговори: 1
    Последно: 28-06-12, 10:05
  3. Търся сервиз за китайски телефон във Варна
    От DoRa във форум Смартфони, телефони
    Отговори: 4
    Последно: 17-10-08, 18:08
  4. Търся координати на Вега.нет - Варна
    От sluntchitse във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 4
    Последно: 30-11-06, 12:20
  5. Отговори: 15
    Последно: 21-02-06, 18:59

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе