Здравейте, някой да знае къде заваряват с аргон във Варна. Търсенето по малки обяви и в интернет не даде резултат, питахме и в няколко автосервиза. Ако някой е минавал някъде във Варна покрай надпис "заварки Аргон" , моля да сподели къде.
Здравейте, някой да знае къде заваряват с аргон във Варна. Търсенето по малки обяви и в интернет не даде резултат, питахме и в няколко автосервиза. Ако някой е минавал някъде във Варна покрай надпис "заварки Аргон" , моля да сподели къде.
От Кръстовището на Аутомотор - посока затвора ( бул Хр. СМирненски ) има поне 2 - 3  ателиета от страната на Аутомотор.
( Или ако ти е по-удобно  в близост до отрезвителното )
Друг ориентир е от Автогарата - посока - Технополис, следващото кръстовище в дясно и след слпирката на автобуса ( около 10-а метра )
Мерси, Mr.TECHNO. А ти минавал ли си скоро оттам, не бутнаха ли къщичките заради едни големи строежи. На това място знаех едно ателие, но ми казаха, че се е преместило някъде, ако са били 2-3 - непременно ще минем да видим дали е останало някое. (знам го аз изтрезвителното, как да не го знам )
Някой да знае още .
Maй вече ги няма там бараките.Първоначално публикувано от sluntchitse
провери на Стара гара дали няма и на Околовръстното на изхода на ул. Карамфил. Другаде не се сещем.
Ако имаш познати в КРЗ Одесос , Радиозавода / "Черно море" - не е сигурно че имат пълни бутилки с аргон/, КРЗ "Флотски Арсенал"
Току що ми казаха че и до Фабрика Христо Ботев има добър аргонаджия
Много благодаря на всички отзовали се.
Случайно се е намерила и още една фирма за заваряване с аргон (карайки към аутомотор в търсене на онези ателиета ) - нещата са дадени там. Адреса е ул. А. Сахаров, с/у бензиностанция Star Power - до техникумите. Другите фирми ще ги пазим за резерва, че поръчката е много специфична и може да не стане от първия аргонаджия.