-
субтитри, pls...:-)
търся субтитри за Ice Age-само да са на 2 части,...кадето и да търся филма е на 2 части а субтитрите са 1.....някой ако може да помогне...може пък и бира да пие[img]ftp://ftp.ttm.bg/incoming/di/M-c/Icons/beerchug.gif[/img]
[img]ftp://ftp.ttm.bg/incoming/di/M-c/Icons/tongue.gif[/img]
Редактирано от - 3Di на 20/06/2002 15:06:10
-
ами срежи си ги - subadjust. ако не можеш - дай ми филма и ще ти направя :)
-
-
http://subtitler.hit.bg suxxxx! аз имам в десетки пъти повече субтитри ...
има и на video.bol.bg
Edited by - FearMe на 20/06/2002 15:41:15
-
явно не бях достатъчно ясна-казах че търсих почти навсякъде...ама няма!в тия линкове го няма филма изобщо, а кадето го има субтитрите са на едно, а аз не се справих с разделянето им....май само на FearMe му се пие бира ...само дето е чак в Варна/ доколкото помня:)/....дотук никой не помогна....
ама стегнете се,де!
-
даи бирата пък ще видим.
:)
-
Dobre 3DI. Ponezhe na men mi se pie bira ste probvame slednoto. Pusni si subtitrite (na edinija file) i pyrvoto CD. Ako si vyrvjat dobre (sinhronizirano) zna4i i na vtorij disk mozhe da vyrvjat dobre. Taka sega vizh kolko e dylag pyrvija disc. Prati mi subtitrite i to4noto vreme na pyrvija disc i az ste ti gi razdelja (rabota za 30 sec.).
-
3di, вече ги има на dvd.box.sk ...
-
е явно аз имам проблем-просто не ги намирам....тоя сайт е първия, който прерових...и продължавам да ровя.....но без резултат....
-
оки-доки, дърпам ги аз и ти ги пускам на mail-a
-
е тва вече се очертава като най-честно заслужената бира....[img]ftp://ftp.ttm.bg/incoming/di/M-c/Icons/beerchug.gif[/img]
-
-
<BLOCKQUOTE id=quote><font size=1 face="Verdana, Arial, Helvetica" id=quote>quote:<hr height=1 noshade id=quote>
И АЗ ИСКАМ БИРА!
<hr height=1 noshade id=quote></BLOCKQUOTE id=quote></font id=quote><font face="Verdana, Arial, Helvetica" size=2 id=quote>
ми слънце много късно се появи.....то по default всички искаме бира......ама има вече спечелил точните резултати....:ППППППsorry for ya sweety....:PPPPPP
-
аз за бира съм "появен" по default ;-))
-
....ти слънчице нали знаеш, че в момента нчмаш никво право на желания...беа да съм крайно груба знаем за кво говорим....."sweety".....[img]ftp://ftp.ttm.bg/incoming/di/M-c/Icons/fuck1.gif[/img]