Спешно търся Часовникар за швейцарски часовници във Варна. По точно за часовник Тисот. До преси месец, два имаше един срещу стоматологията, но вече го няма. АКо някой знае такъв да казва. Трябва часовникаря да е работил с такива часовници.
Спешно търся Часовникар за швейцарски часовници във Варна. По точно за часовник Тисот. До преси месец, два имаше един срещу стоматологията, но вече го няма. АКо някой знае такъв да казва. Трябва часовникаря да е работил с такива часовници.
offtopic
произнася се "тисо", "т"-то е глухо накрая и не се чете
Срещу арменската църва има един много добър ( ама и бая възрастен ) . С Тисо дали е работил - незнам :-(
Има един часовникар на улица "Стара Планина" 40 (или 41 - не съм сигурна). До колкото знам работи и с маркови часовници. Улицата е успоредна на "Капитан Райчо". До къщата има строеж. Няма табела за часовникар. Ако те интересува, пиши ми ЛС и ще ти дам координати.
Има един арменец с фирмен магазин-сервиз на светофара на Червения площад, на Цар Освободител, до булчинския магазин.
има и един на "битоля" от пикадили в посока чаталджа.. малко магазинче, но добре заредено.. проблемите на моя свършиха там. номер не знам, но е от първите. като ориентир - близо до него е магазин нерон (еротичния)![]()