Книга с вградена флаш памет в корицата !?!
Днес ми попадна тази информация http://big.bg/modules/news03/article.php?storyid=26489
Предварително искам да кажа, че не целя реклама, а интереса ми е от чисто любопитство:
- паметта била вградена в корицата - дали се вади от там, защото ако не се вади ще е голямо шоу свързването към компютър без USB удължител;
- някой виждал ли е тази книга;
- колко е паметта на флашчето;
- смятам идеята за отлична - как не са се сетили до сега - може би излиза доста по-скъпо от прилагането на обикновено CD?
Re: Книга с вградена флаш памет в корицата !?!
Може би е оригинално, но от гледна точка лесна употреба ми се вижда по-неудобно...
Трябва да навреш книгата в компютъра, за да ползваш флашката. Все пак диска си е нещо съвсем отделно, да не говорим за цената (себестойността на диска и флаш паметта).
Според мен е рекламен трик... някои ще си го купят с мотива " а бе я да видим кво е т'ва..." :)
Лично на мен една друга идея ми хареса повече, но за съжаление в момента е само с 1Gb памет.
Автомобилен CD плеър с вграден 1Гб флаш във панела - сваляш го, бучиш го в USB-то на РС-то, прехвърляш си каквото искаш и обратно в колата.
Цитат:
Първоначално публикувано от Eddie
Лично на мен една друга идея ми хареса повече, но за съжаление в момента е само с 1Gb памет.
Автомобилен
CD плеър с вграден 1Гб флаш във панела - сваляш го, бучиш го в USB-то на РС-то, прехвърляш си каквото искаш и обратно в колата.
А като дойде ГДБОБ на проверка няма ли да ти изземе цялата кола за експертиза??? :-memnon