Резултати от 1 до 5 от общо 5

Книга с вградена флаш памет в корицата !?!

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Jan 2004

Книга с вградена флаш памет в корицата !?!

Днес ми попадна тази информация http://big.bg/modules/news03/article.php?storyid=26489
    Предварително искам да кажа, че не целя реклама, а интереса ми е от чисто любопитство:

- паметта била вградена в корицата - дали се вади от там, защото ако не се вади ще е голямо шоу свързването към компютър без USB удължител;
    - някой виждал ли е тази книга;
    - колко е паметта на флашчето;
    - смятам идеята за отлична - как не са се сетили до сега - може би излиза доста по-скъпо от прилагането на обикновено CD?

2.  

3. Member
    Тук е от
    Dec 2004

Re: Книга с вградена флаш памет в корицата !?!

Може би е оригинално, но от гледна точка лесна употреба ми се вижда по-неудобно...

Трябва да навреш книгата в компютъра, за да ползваш флашката. Все пак диска си е нещо съвсем отделно, да не говорим за цената (себестойността на диска и флаш паметта).

Според мен е рекламен трик... някои ще си го купят с мотива " а бе я да видим кво е т'ва..."

4. Senior Member
    Тук е от
    May 2001

Лично на мен една друга идея ми хареса повече, но за съжаление в момента е само с 1Gb памет.

Автомобилен CD плеър с вграден 1Гб флаш във панела - сваляш го, бучиш го в USB-то на РС-то, прехвърляш си каквото искаш и обратно в колата.

5. Member
    Тук е от
    Nov 2001

Цитат Първоначално публикувано от Eddie
    Лично на мен една друга идея ми хареса повече, но за съжаление в момента е само с 1Gb памет.

Автомобилен CD плеър с вграден 1Гб флаш във панела - сваляш го, бучиш го в USB-то на РС-то, прехвърляш си каквото искаш и обратно в колата.
    А като дойде ГДБОБ на проверка няма ли да ти изземе цялата кола за експертиза???

6. Senior Member
    Тук е от
    May 2004

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Защитена флаш памет
    От alfonso във форум Общ - хардуер
    Отговори: 5
    Последно: 17-02-14, 23:25
  2. Лаптоп с вградена памет?
    От glowndark във форум Мобилни устройства
    Отговори: 3
    Последно: 14-01-13, 11:00
  3. Проблемна флаш памет
    От Ivan19 във форум Общ - хардуер
    Отговори: 3
    Последно: 29-04-09, 22:41
  4. Проблем с флаш памет
    От lacoolman във форум Общ - хардуер
    Отговори: 5
    Последно: 16-04-09, 13:59
  5. Въпрос за флаш памет
    От presents във форум Общ - софтуер
    Отговори: 4
    Последно: 13-04-09, 18:35

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе