Не гласувах. Не ми пука за резултатите. Споделям мнението на FearMe. Адски ме кефи постът на Eddie, за съжаление никой не му обърна достатъчно внимание.
С две думи: FUCK AUTHORITY
Преглед за печат
Не гласувах. Не ми пука за резултатите. Споделям мнението на FearMe. Адски ме кефи постът на Eddie, за съжаление никой не му обърна достатъчно внимание.
С две думи: FUCK AUTHORITY
АБЦолютно съм съгласен, КрИс !!! :oops:Цитат:
Първоначално публикувано от КрИс
До вчерашните избори призовавах по форуми и седенки за масово гласуване,
ама както казват съседите: ФАЙДА ЙОК!
Дано най-после наистина им дойде озарение свише на негласувалите на парламентарните, че единственият начин по демократичному да изтръгнем кокала на властта, с която се е налапал Доган е да гласуваме масово на следващите местни и парламентарни избори !!! Като му отнемем тоя кокал, ще му секнат и приходите, които му дават сила да сее корупция! Само това е начина - да се гласува масово! Но не за ДПС и тези с които тя е свързана! :rockon:
Добре, ясно - ти не щеш да те краде Доган, а кой точно искаш да го прави на негово място?
Някой, който и върши нещо, освен да лапа. Ти си убеден, че това е невъзможно ли?
А.. и да е с българско име.
За 15 години не се намери такъв, не виждам какво подхранва надеждите ти.
Не бе Ghost, ясно че е така, такива са ни в момента избраниците, че читави няма, никой не го отрича. И напълно те разбирам, че не си гласувал. И аз не одобрявам протестния вот, но сега, в този момент не гласувах ли, значи давам предимство на ДПС.
Точно това се случи, с нашата пасивност оставихме огромно парче от вота на по организираните.
Смятам, че ще се съгласиш с мен, проста математика е. При нашата система не се брои колко от общо българи, а колко от въобще гласувалите.
Вярвай ми, ще ми се най-после да ги видя извън всякаква власт, въобще без никакви лостове за манипулиране. Ако всички са крадци, това поне е единствения начин да им намалим бройката [на крадците] с една.
Не знам дали обяснявам ясно, дано е разбираемо ...
Повечето от вас нямат и представа, на колко решения влияят ДПС с качеството си на сериозно и добре организирано стадо за избори. Търгуват това си качество и нито едно от лобиранията им няма връзка с националните интереси. Единствено с лични и групово-лични.
Затова, трябва да останат без лостовете си за влияние или те [лостовете], чрез гласуване за алтернативни формации да станат пренебрежими по влияние.
и пак да си го кажа :
"всицки тук сме си цисти бъгъри .."
:) :) :)
добавено
проблем 1 (според вас):
50 персента от народонаселението вярва в "господ" ...
проблем 2 (пак според вас)
50 персента от народонаселението вярва в "аллах" ... (пак в "господ" )... - някакъв вид господ/пророк ...
аз пък да ви кажа :
ПРОБЛЕМ 3 - номер 3 - №3 е :
живеем в първата декада на 21-век(XXI век) ...
стига с тия господи, с тия врачки и с тия шамани, и с другите окултни неща...
стига със заблудите разпространявани от попчета, попове и ходжи, имами, шарлатани и далай-лами ....
Добре, де. Аз лично не виждам логиката. - ясно е, че ДПС далеч не гони националните ни интереси. Също така е ясно, че и от другите няма читави - те пък гонят собствените си интереси. Броят на местата в НС е точно определен - ако се махнат ДПС, значи местата ще се заемат от не-ДПС-ари, които също ще крадат. И в двата случая за мен разлика няма. Защо трябва да си губя времето да гласувам? С какво ще се подобри моето лично положение, ако вместо Доган ме краде някой друг?
ако имаме образовани цигани и турци :
няма проблем да ни представляват и на марс даже :)
ако имаме тъпи копелета българи(от вмро например) - дето "бучат" наденицата ... :))
аре мерси - става и без тях ...
:god
Ей ... тя много арна бре 'Танасе [наденицата]Цитат:
Първоначално публикувано от Zaphod B
Ghost, формално погледнато е така, ако приемем, че на техните места ще дойдат пак крадци. Ама нали все има някаква надежда, да дойдат малко по читави, по-нови муцуни. Тия вече няма накъде, едва ли има някой, който да повярва, че са там заради национални интереси [разбирай на народа, твои и мои].
Тия не се занимават с абсолютно нищо друго, освен със схеми за правене на пари.
Виж статистиката на Доган. Колко пъти е ходил на работа за 17-18 години.
А през последните няколко години, нашето общество допусна въпросната личност да се държи изключително арогантно и нагло, подигравайки се и с избирателите и с колегите си от другите формации.
И най-важното е, че въпросната етническа формация съвсем основателно се чувства безнаказана. Най-ярък е снощния резултат.
И не те укорявам, че не си гласувал, а ме е яд [принципно, а не на теб], че негласувайки даваш предимство на хора, които са на последно място в градацията ми за отговорен политик. Искам да ме разбереш правилно.
искам да се намеся с една поправка :Цитат:
Първоначално публикувано от Malone
НЕ нашето общество, а НАШАТА партия !!
тя си го отгледа, тя си го пусна да е "нещо като нищо" ...(ама той и царя също спечели изборите навремето също като "нещо като нищо") ...
добре, бе хора ??
що само аз помня - що не си напънете малко и вие разните мускули ???
при мен явно са теменни мускулите, а при вас явно са от тазовото дъно .. :)
ама - напънете поне тези които можете да напънете - пак трябва някаква полза да има ...
A не тоя филм са го давали вече ... Даже мога да ти кажа кой е бащата на Люк ...Цитат:
Вече 17 години се появяват разни спасители . Аман от политики , както е казал поета лозето не ще политика сака си мотика ...
Решенията са две : емиграция или десегрегация ... Изборът е ваш ...
С това се връщаме няколко поста назад, където попитах КрИс кое е това нещо, което подхранва надеждата му, след като всички виждаме какво става последните 15 г.Цитат:
Не споделям оптимистичната ти оценка на ситуацията.Цитат:
Тук спор няма, аз откога ви пея "FUCK AUTHORITY" ;-)Цитат:
ДОБАВЕНО:
The force is strong with DarkSaber
[+1] за демонстрираната телепатия ;-))))
Предполагам не си наясно каква е разликата в това да се опитваш да намериш мястото си във фирма управлявана от собственици от ДПС. Мисълта ми е, че с колкото повече власт се окичват и по-дълго, набирайки все по голяма финансова мощ, толкова по-голяма вероятност има и фирмата в която работиш в момента, да се окаже в един момент придобита от "Алтън Доган Буюк Чатла-Патла Инвестмънт" например. Тогава препоръчително ще е освен турски да започнеш да учиш и Корана....всъщност не препоръчително, а ще е определено задължително....Анадъмо?Цитат:
Първоначално публикувано от Ghost
ОК, но при сегашния избирателен Закон "FUCK AUTHORITY" не върши работа Ghost. Романтично, но неприложимо. Математиката ти е ясна.
С "FUCK AUTHORITY" преместваме AUTHORITY на друго място и то точно където най-малко трябва. По друг начин, подаряваме си нашата AUTHORITY на фесовете, на Данчо "Ментата" Цонев и компания.
Ако както някой каза по-горе, Закона е такъв, че да имаме право да даваме отрицателен вот и по този начин да изхвърляме хора от политиката, аз ще съм първи от другата страна с тебе, за да държим плаката. Но не знам някъде да има такава практика, както можем да избираме, така и да можем да изхвърляме хора от политиката, чрез вот.