Резултати от 1 до 6 от общо 6

2checkout в Бълграия

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    May 2002
    Мнения
    808
    #1

    2checkout в Бълграия

    Интересува ме дали мога да ползвам 2checkout за България, защото искам да пусна няколко ел. магазина. (хост бг предлагат плащане през 2checkout)? Имам познат в Англия, който ми каза, че няма никакъв проблем, тъйкато те прегладат wire transfer на парите които да се натрупали в акаунта. Така че просто трябва да имам сметка в БГ. Някой от вас ползвал ли го е и какви са му впечатленията от него? PayPal е много сложно според мен и напълно се отказвам от него.

    Благодаря предварително

  2.  
     
  3. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2005
    Мнения
    1,029
    #2

    Re: 2checkout в Бълграия

    ами гледам, че дом.бг го ползват. като потребител, мога да кажа, че става.

  4. Junior Member
    Тук е от
    Feb 2001
    Мнения
    42
    #3

    Re: 2checkout в Бълграия

    Аз също съм го ползвал като клиент при закупуване на букет цветя от една Варненска фирма. Бързо и лесно става. Най-хубавото от клиентска гледна точка е, че не трябва да си правиш акаунт за да можеш да платиш.

  5. Junior Member
    Тук е от
    Jul 2005
    Мнения
    130
    #4

    Re: 2checkout в Бълграия

    За 2checkout незнам как стоят нещата, но аз съм ползвал досега MoneyBookers, PayPal, Western Union, BidPay когато съм купувал нещо извън България. Накратко MoneyBookers според мен са най-добри - имат ниски такси и офис в БГ като единственото им изискване е да имаш регистрация в сайта им за да можеш да си получиш парите както и сметка. Western Union имат безбожно високи такси, така че се въздържай от тях. PayPal по принцип са най-разпространен сред американците а и след световните магазини по принцип са за предпочитане и можеби едни от най-сигурните за парични преводи. BidPay не го препоръчвам на никой тъй като след дълго чакане да извършат трансакцията успяха само да ми блокират сметката, а и нямат представителсво в БГ.
    Дано да съм помогнал на някой
    P.S. Малко е извън темата за 2checkout, но все пак ако някой търси алтернативи ще е полезно да прочете за другите възможности.

  6. Member
    Тук е от
    May 2002
    Мнения
    808
    #5

    Re: 2checkout в Бълграия

    Мерси за коментарите. Като цяло се ориентирах към 2checkout, защото изискванията им се свеждат до минимум. До колкото разбрах само трябва след като си платя таксата за акаунта $49 да получа писмо на адреса ми с някакви 3 цифри които въвеждам в акаунта ми за да се ауторизирам. Странно защо го искат това, тъйкато при другите го няма. След като направя и това просто въвеждам банковата си сметка, номера на акаунта ми в е-магазина ми и просто чакам поръчките . Незнам дали съм разбрал правилно но май това е като цяло.

    След като се натрупа някаква сума в акаунта ми аз мога чрез wire transfer да си я прехвърля на сметката.

    Все още обмислям коя е най-добрата и за това искам да ми кажете вашите мнения, тъйкато имам още време докато се нагласят всичките продукти за магазините.

    Определено не искам да имам нищо общо с epay.bg. Един познат ми каза , че започнали да приемат и те credit cards. Незнам до колко е вярно това.

  7. Member
    Тук е от
    Feb 2007
    Мнения
    272
    #6

    Re: 2checkout в Бълграия

    само като инфо:

    - moneybookers се "прави" от бг фирма, доколкото знам
    - има и още една алтернатива на epay, ако не ти харесват: www.ebg.bg

  8.  
     
Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе