Май отново ни започнаха! www.arenabg.com не работи от днес! Пробвайте
Май отново ни започнаха! www.arenabg.com не работи от днес! Пробвайте
T.Spasov - човече спри тоя надпис, че ще окьоравея докато го прочета
и кво ти пука за Арена като имаш алтернативи?
промерно кои са алтернативите ... не съм чак толкова в час ... ако може подскажи ... иначе ще ходя на "училище"
Лошо, ако пак имат проблеми. Тъкмо се оправиха и направиха сайта найстина добър и ето сега отново. Дано да е само нещо временно.
[quote]Уважаеми ......,
днес беше отстранен бъг в тракера, заради който Вашият трафик не е бил отчитан коректно. Вашият паскей е автоматично променен от системата. За да продължите нормално да сийдвате свалените от Вас вече файлове, е необходимо да свалите отново торентите и да ги стартирате. Ако не го направите, за старите Ви файлове трафик няма да се отчита. За всички нови отук нататък статистиката Ви ще работи нормално. [/`uote]
Вероятно това е причината...
Е то па час да не работи и веднага да ревем сега.Повечето сайтове падат отвреме навреме,наистина има и много алтернативи.Имам приятели които ако не им е на ftp-то немогат да го намерят/изтеглят.
Лично аз повечето работи вече си ги тегля от isohunt.com - няма регистрация, а има много повече благинки и сийдъри, намират се доста редки съкровища също така.
някой има ли днс -а на новата арена че го забърсах без да ща и сега _|_
Pinging www.arenabg.com [85.14.6.83] with 32 bytes of data: