Т.като. за 3 дни ми бе отнето правото да пиша във форума и да изпращам ЛС, отварям тази тема със закъснение, за да кажа довиждане на всички, както смятам, че е редно.

Преди няколко дни импулсивно взех решението да не участвам повече в този форум. По-късно обмислих ситуацията и прецених, че макар и импулсивно, решението ми е правилно (поне за мен самия).

За 7 години в този форум се запознах с много хора и не исках да проявя неуважение към тях като просто си тръгна. За няколкото души, които написаха мнения във форума или ми изпратиха ЛС, приканвайки ме да размисля или изразявайки мнението, че "чао" не означава "сбогом", ще кажа само, че за съжаление няма да покрия очакванията им - решението ми е окончателно. Всички, които не желаят да губят контакт с мен, спокойно могат да се свържат чрез e-mail адреса от профила ми - валиден е и го проверявам ежедневно (а пък и отговарям).

Чао, приятели и всичко най-добро от мен.


П.П.

Бях подсетен, че в профила пощата ми е скрита. По-лесно ми е да я напиша тук, вместо да търся из настройките така, че: relay.lists AT gmail.com