Re: Слави се върна. Защо???
Цитат:
Tommorow, съвсем добронамерено искам да те помоля да си изказваш мненията, без да обсъждаш и дискутираш другите членове.
За съжаление искаме да Ви информираме, че молбата Ви е отхвърлена. Основание: влиза в противоречие със по-следващото Ви изречение, неразривна част от мнението Ви:
Цитат:
Когато не си съгласен с мнение - просто кажи защо точно не си съгласен с него и кажи твоите доводи.
Обяснение: Взимането на отношение по темата предполага прочитане на мненията изложени преди това, което от своя страна повлиява несъмнено на потока мисли. С прочитането им те придобиват конкретност и адресант, това пък от своя страна задължава да се спомене ник нейма или името на изложилия мнението си, също така е и признак на добра култура.
Цитат:
Както забелязваш - аз не се ровя в твои стари постове за да търся нещо казано от теб преди време и сега да ти го подмятам.
В живота добрата памет се приема като качество , а не недостатък. От друга страна, това показва и своеобразно уважение към преждеговорилия, мислите, темите и мненията на който "не са отишли на вятъра". От трета страна: не е ли вярно това, че само познавайки добре миналото си, ще узнаем къде сме и какво бъдеще ни чака? :-memnon
Цитат:
Да, тълпата си гледа към играчите и си дюдюка, а ти си се обърнал към публиката и наблюдаваш кой и как дюдюка, дали чопли семки или си бърка в носа.
Ами какво да направя, като дюдюкането и чопленето Ви в носа е по-занимателно от самия мач - то пък и един футбол в България, мани мани :)
Сега вероятно ще трябва да си почина за ( 3 дни ) хахаха
Има си правила на форума: не мисля, че съм нарушил някой от тях. Ако да, като модератор си длъжен да ми ги посочиш. Никъде не е казано, че майтапите, бъзика и сарказма нарушават правилата. Наясно съм с това, че всеки има различен праг на чувствителност, както и различни представи за хумор, но не ми размахвай пръстче, че нещо изпитвам органическа непоносимост към такива....
//mod edit Lupus
Казано е тук: http://forum.setcom.bg/index.php/topic,22317.0.html
Още в Чл.1.Подигравката с потребители на форума е крайно нежелателна.....
А и си достатъчно умен, да разбереш къде е границата между шегата и бъзика и между иронията и сарказма.
Така че виж Чл.6
Offtopic:
@Tommorow, съгласен ли си че е по-добре да не се стига до положения, близки до X-дневна нездравословна почивка? Надявам се да не ти е това целта в края на краищата, иначе е наистина жалко.
А сега, прочети ако обичаш що е то "флейм", тук пространно е обяснено. http://www.fiat-bg.org/forum/viewtop...444&highlight=
За твое сведение - флеймът е нежелан в който и да е форум.
"Бринкинг – това е за любителите на екстремните спортове, които обичат да се разхождат по ръба на пропастта и да се плезят на модератора. Те внимателно нарушават правило след правило и чакат кога търпението му ще се изчерпа и ще ги изгони от форума. И ето го идеалният повод да се оплачат на целия свят от модератора-тиранин, който си е въобразил, че е център на Вселената."
Мдам....бил съм флейтист, това "флеймист" да е не е човек свирещ на някаква разновидност на флейтата :)
Хайде сега малко сериозно. Така де, право куме та в очи.
Всеизвесно на посетителите тук е че Черното влечуго е отявлен дразнител и провокатор, разглеждащ
новините и темите с крайно едностранчив поглед винаги отрицателен, целящ обезценяване на постигнато, сътворено и изградено от който и да е обект разглеждан в дадената тема ( тук Слави Трифонов ). Някой да възрази? Нищо лошо...искам да бъда разбран правилно.
Лично аз за разлика от модераторите нямам нищо против това, забавлявам се и удоволствие влизам в "пререкания" с него,
убеден че "дебелокожието му" ще ми позволи да се поотпусна в шегите и подмятанията. И @Ghost ми липсва :) И с него ми беше
забавно....И Иво запазения ми беше приятен...Всяка една тема, от коментиране на самата тема винаги прераства в спор между постващите.
И това е персонален спор вече. Понякога между двама,често между повече. Но винаги особенно почва да дразни когато се вземат части
от мнението на определен потребител и се "сглобява" извод и се премести спора в личен план. Тогава тръгва лавината.
В пост 11. изразявам мнението си стъпил на мнението на Румен което смятам за погрешно и не отразява правилно реалността.
А тя е, че бенда на слави има доста песни, стойностни като текст и поезия, често и музика. Както и визирам според мен трудностите на това "да си забавен всяка вечер 5 дни в седмицата".
Блякчо ми зададе въпрос на който отговорих стегнато и точно...без грам сарказъм или провокация. в добавено той провокира мнението ми за постигнатото от тях изваждайки част от текст на една от най отвратителните им песни на което отговорих веселяшки...както и това, да твърди неща които не съм казвал, след което обаче премести спора в личен план със следното:
Цитат:
Такаа, значи не гледаш, с жена и гаджета се не занимаваш, но "с замаха на големи разбирачи критикуват тези дето трябва да го правят"?!? Нонсенс ?!!?
На подмятанието което изобщо не касае темата и визира личния ми живот му отговорих също саркастично:
Цитат:
Какъв е този жив интерес към моята особа притеснен за личния ми живот? Ще ме сваляш ли?
и захапах подобаващо ...
Цитат:
Присъствието на Слави в националния ефир е почти толкова дразнещо колкото твоето присъствие и поведение тук. Но по малко....
и така...
Цитат:
моят рейтинг (преди да го махнат) беше 165, твоя 5....
Цитат:
Въртя, сука, маза...и пак до любимия ви рейтинг го докара...........
Та си се стрелкаме ние...но ненадейно...В един момент ни трън ни в глог - се появява модератор Румбата и ми размахва пръстче за пост 29 в който визирам плазмата му, дето преди време цяла тема май отвори за да се похвали на съфорумците си....всъщност ако е искрен, ще си признае че ми има зъбче ( или цяло чене )
понеже преди няколко седмици го захапах и го нарекох "новоизлюпен модератор" ( какъвто и всъщност си е ) на част от форума който умря още с отварянето си...Що ли?
Та: докога с този двоен стандарт Уважаеми? Не съм света вода ненапита, ама хайде не всички злини на земята към мен де....мога още много примери да дам и много въпроси да задам ама така и така няма да се отговори....Я да видим сега, за колко дни ще ме баннат :)
//offtopic
А аз си мислих че само жените страдат от предменстуален синдром или както-там-му-беше-името.
Tommorow, не мисля че откритата конфронтация и умишлено отправени обиди към други членове на форума трябва да се толерират. Ако си мислиш че ще спечелиш уважение заяждайки се с вече утвърден член на форума, дълбоко грешиш. Съвсем приятелски ти предлагам да седнеш, да си прочетеш бавно писанията и да се замислиш имаше ли смисъл от тези словоизлияния. Това че си обиден на някой/жената не ти е пуснала/ не са ти дали заплатата/ etc не е повод да осираш форума и да плюеш останалите, нали?
@Tommorow, жалко наистина - ти си наясно какво и защо го правиш, даже си имаш нагласата да бъдеш наказан и си го очакваш. Е, и какво - ще станеш герой ли? Не правиш ли в момента точно описаният по-горе случай на "бринкинг"?
Не те ли гложди малко това, че не показваш нищо ново под слънцето и че не си оригинален? Че случаи като твоят са даже класифицирани? В момента искаш да провериш търпението - моето и на останалите модератори и всеки отговор те кефи.
Аз ще ти наруша тази тръпка и няма да взимам отношение по въпроса, оставям го това на останалите - както го преценят.
@Tommorow, официално предупреждение за ban. Повод - подчертано заядливи изказвания в два (че и повече) поредни поста, в разрез с правилата (прочети ги и ако не разбереш какво имам предвид - пиши ми на РМ).
Допълнение:
Skynet, хем си в нарушение, хем си нахален наистина!
Не знам защо ти позволих да пишеш с второ име, въпреки, че е в разрез с правилата. Удържа чепатия си характер месец, два и пак се превръщаш в същия човек! Много скоро ще бъдеш наново баннат!
Крис
Защо се е върнал Слави? Върнал се защото е могъл, искал, и направил. Има хора дето говорят за правене, има и хора дето правят (как и какво е друг въпрос). Да е жив и здрав и да си радва феновете, има и алтернативни занимания за тези които не го харесват. Аз лично понякога го гледам, но не ми е приоритет.
Бацо е номер едно :)
Има и хубави и не толкова хубави песни, както всеки един певец.
//off topic
Относно задочния спор......Tommorow нищо по-различно и обидно не е казал от това което се изказа срещу него, така че му удрям едно морално рамо. Различни хора, различни мнения, тоя спор край няма.
Offtopic:
Нека да поясня защо се стигна дотук, не искам да има недомлъвки по въпроса:
Тomorrow явно има нещо против това че отскоро съм модератор във форума. Няма да правя анализ на какво се дължи това. Дали е от завист или от нещо друго - това си е негова лична работа и не ме вълнува. Но той си науми да привлече вниманието на околните върху мен точно с това - че съм нов модератор. И започнаха неговите атаки към мен. Подмолни. Точно казано - ходене по ръба, внимателно, не особено натрапчиво, колкото лекичко да ме предизвиква, аз да избухна. И в същото време да запази невинното изражение на ни лук ял, ни лук мирисъл. Започна с "новоизлюпеното модераторче", както сам си го призна - преди седмица-две в друга тема. На това не му отговорих. Последва споменаването на моето име в темата за рейтинга, уж съвсем между другото. Без реакция от моя страна. Което явно не му се хареса и сега просто направи всичко възможно за да ме предизвика. Съвсем целенасочено, отново ходейки по ръба: "Плазмата дето я показа удома си май поддържаше повече от един тв канал в тунера нали? ха наздраве" Това "ха наздраве" накрая въобще не е случайно казано, а е свързано с равновесието на ръба - един вид не го прави с лоши чувства, отново невинна физиономия тип "Баш майстора" А в същото време хапе.
Браво Tomorrow, ти направи добро показно как целенасочено и подмолно, без да пускаш захапката можеш да атакуваш някого, правейки се при това на ударен и наивен.
Извинявам се на всички за това дълго обяснение. Но държах да поясня нещата, защото е показателен пример за нежелано и неетично поведение във форума. Извинявам се и за евентуално по-силни казани думи.
Offtopic:
Да вметна и аз като пряко засегнат и множество пъти намесен в тази тема
Цитат:
Първоначално публикувано от Tommorow
Всеизвесно на посетителите тук е че Черното влечуго е отявлен дразнител и провокатор, разглеждащ
Браво г-н Tommorow хвала, като пръднеш и се размирише - погледни към съседа, нека всички него обвинят за зловонието. Той и без това е черен и грозен, дайте да го изядем.
Може да съм рязък, но като имам проблеми с модераторите си ги решавам на лична.
A и наистина не отричам че съм чест посетител, виж обаче статистиката колко % имам в Дъра-бъра и колко в останалите, полезни теми на форума - над 60%, докато при теб съвсем не е така, въпреки малкото ти на брой постове.
@Tommorow, бан за три дни. Причина - подигравателно РМ съобщение в отговор на предупреждението ми.