Re: Слави се върна. Защо???
не е за чудене,всичко това с болеста беше един голям цирк,защото съгласете се сляп човек не си купува мотор
Слави не е сляп и не е ослепявал. Има намалено зрение. Точните характеристики на остротата на зрението му не ги знам. Иначе простотиите са си все същите, които са доста изтъркани.
Ми просто се чувства по-добре и се връща.И аз не го харесвам но докато си има кой да го гледа ще го има и него.Наскоро е подписал договор за още три години с БТВ и едва ли ще се махне.
Мишо бакшишо президент :ole
Само ми е чудно на вас какво ви пречи? Някой по-добър да сте видели в БГ?
Не ми харесва предавено му и рядко го гледам, но много се дразня от подобни коментари ;) Не харесвам и тъпите новини които вместо 60 минути може да са 5-6 защото едно и също нещо казват по 5-6 пъти ... те са доста по-дразнещи ...
Мен не ми е чудно, че Слави се е върнал, аз от форума разбрах че го е нямало, щото не съм го гледал от години.
По ми е чудно какво намират уж интелигентни хора като вас в изтърканото му до скъсване предаване?
В крадените от анекдот.ру вицове ли? В мохабетите от моята ученическа младост ли? В плоските заяждания с някой незначителен политик (щото значителните или са в далавера с него, или го е страх)?
Та докато има такива да го гледат ще седи не ами и ще си пее.
Цитат:
Първоначално публикувано от CrossBlade
Само ми е чудно на вас какво ви пречи? Някой по-добър да сте видели в БГ?
Това го казва иронично, нали?
Всеки си вади хляба, кой както може.
Щом го коментираме, значи го гледаме.
Вълчо, може и да се е изтъркал, ама умее да пробива.
В никакъв случай не взимам страна, ама човека се бори по негов си начин.
Аз лично се кефя на актьорите, и го гледам заради тях.
Цитат:
Аз лично се кефя на актьорите, и го гледам заради тях.
Той изхабява и тях, карайки ги да се превъплощават в едни и същи образи.
Цитат:
Първоначално публикувано от Lupus
Той изхабява и тях, карайки ги да се превъплощават в едни и същи образи.
така е, но Гацо бацо си е уникален и винаги му се кефя .. както и бай Шиле
Нека си води шоуто, нека си разказва вицове - това се ядва и понякога е забавно. Но като почне с тези негови песни в псевдокръчмарски стил, които една от друга не можеш да различиш - не се трае. Грях му на душата и на този, който го е излъгал, че може да пее.
Точно тук вече неприятно се усеща комерсиалното, стремежа да пада някой лев на всяка цена.
Румене, па на фолк дивите песните и певческите възможности са много добре нали .... каквато държавата, такъв и шоубизнеса!
Цитат:
Първоначално публикувано от roumen68
Нека си води шоуто, нека си разказва вицове - това се ядва и понякога е забавно. Но като почне с тези негови песни в псевдокръчмарски стил, които една от друга не можеш да различиш - не се трае. Грях му на душата и на този, който го е излъгал, че може да пее.
Точно тук вече неприятно се усеща комерсиалното, стремежа да пада някой лев на всяка цена.
Песните, които изпълнява, не са негови, а на бенда....повечето от тях са безупречни като смисъл, текст, поезия и музика...и едни от най-стойностните песни от новото ни време се родиха там в бенда и шоуто, във времена в които другите припяваха в алкохолизирано-мутрински напеви "пачките тва онова и живота е париии, и хубави жени", което и беше комерсиалното Румене. Не се слави с никакви кой знае какви певчески способности, но това не е важно - много такива има и то от световен калибър.
Що се касае до изтърканите понякога моменти и предавания: повечето пишещи тук вероятно две еднакво забавни вечери на съпругите или гаджетата си не могат да спретнат, но с замаха на големи разбирачи критикуват тези дето трябва да го правят всяка вечер и то пред хора с крайно различни вкусове и представи за хумор....Като не ми харесва нещо, не го гледам. Никой никого не кара да го прави насила : ха наздраве
Цитат:
Първоначално публикувано от Tommorow
Като не ми харесва нещо, не го гледам. Никой никого не кара да го прави насила : ха наздраве
Е това питах и Lupus, той се направи че не вижда,
Защо го гледате? Какво намирате в това т.нар ШОУ?
Изключвам отговора на glarus и Vandal, защото те споменават частен случай.
Зададох ред въпроси, никой не иска да отговори конкретно. Айде ти като ненасилен кажи.
Ааа, и по повод
Цитат:
безупречни като смисъл, текст, поезия и музика...
се сещам за ' няма да те питааам нананайнаааа, искаш ли да правииим нананайнаааа', 'Кажи на майкааа си кажии, и ако тряяябва излъжии ..' и прочее високохудожествени и смислени най-вече песни
@Black Adder - не влагам никакъв особен смисъл или задоволяване на някаква определена моя потребност. Просто го пускам фоново и обикновенно се занимавам с разни други неща предимно пред компютрите. Напоследък така "гледам" и цялата телевизия, друга причина да не си купувам голяма плазма :-memnon Понякога е забавен, по често не, лично аз гледам с интерес предимно артистите, макар че и те поради гореспоменатите ми причини често просто отбиват номер. Просто не е лесно...Едно е да си забавен веднъж в седмица, друго е всеки ден. А и идеи не често се намират. Виж.."Комиците" започнаха силно, но и те напоследък издишат от всякъде...и хумора им е по-плосък и от техния...Но уважавам усилията и на едните и другите и на трети предавания. Усилия и пари...защото нищо не става и без пари, а за пари се налага и комерсиални неща да се правят. Такива са законите не само на шоу бизнеса, но и на всеки друг бизнес.
//добавено - казах...повечето....кво се заяждаш сега? Вадиш едно от най-кофтите им парчета и го размахваш като знаме...провокатор такъв :-memnon после опааа...изневиделица някои от постовите ми започват да изчезват, щото нарушил съм бил правилата на етикатанезнайно как едва ли не :-memnon и всички започват да сочат с пръст "лош, лош, лош" :)
Мдаа, значи
Цитат:
Що се касае до изтърканите понякога моменти и предавания: повечето пишещи тук вероятно две еднакво забавни вечери на съпругите или гаджетата си не могат да спретнат, но с замаха на големи разбирачи критикуват тези дето трябва да го правят всяка вечер и то пред хора с крайно различни вкусове и представи за хумор....Като не ми харесва нещо, не го гледам. Никой никого не кара да го прави насила : ха наздраве
обаче
Цитат:
Просто го пускам фоново и обикновенно се занимавам с разни други неща предимно пред компютрите.
Такаа, значи не гледаш, с жена и гаджета се не занимаваш, но "с замаха на големи разбирачи критикуват тези дето трябва да го правят"?!? Нонсенс ?!!?
Цитат:
//добавено - казах...повечето....кво се заяждаш сега? Вадиш едно от най-кофтите им парчета и го размахваш като знаме...провокатор такъв :-memnon после
Ааа, като ти направи някой забележка, че дрънкаш глупости изведнъж се оказва, че се заяждааа. Много удобно. Да!!!
Песните дето съм цитирал не са 1, а 2, а мога и до 30-40 да ти ги изброя, но ти ми кажи 1 стойностна, съдържателна и некрадена, чисто авторска песен на Слави Трифонов и обещавам 3 дни да не те засичам, когато лееш мозък в неограничени количества.
А за изтрити постове не се жалвай на мен, мен вече ми изчезват цели теми.