СЕТКОМ - ХардуерБГ Сбирка във Варна !
Малко съм пропуснал последните сбирки на форума и реших да изтрия срама като обявя желанието за среща в някое уютно място с добрите си приятели от форумите. Всички бяхме доста напрегнати предполагам последния месец 2 та е време да се съберем на студена бира(ракия) И МЕЗЕТА !!! . След 20 сек. среща с Кайсо се роди идеята за другата събота 13ТИ .. ако някой е фаталист можем да променим датата. Аз съм отворен за идеи и предложения ...за дата и кръчма .. както се казва пускам мухата и изчезвам...
Някой скоро каза че онова любимо преди много време място бирария хАЛБА пак било в кондиция. Предлагам да проверим.
Уведомете близки и приятели за инициативата защото както се казва "колкото повече - толкова повече!"
:Drinks:
Re: СЕТКОМ - ХардуерБГ Сбирка във Варна !
УРАААА гласувам с двете ръце и с двата крака, а за тумбака няма да казвам нищо, че става една :Drinks: АДЕ СБИРАЙТЕ СЕ да УМОРИМ ТАЯ ОТРОВА дето мори сумати и хора - БИРАТА. Да я изпием до дъно и да не остане за другите да се тровят с нея.
Ей най-сетне и аз навреме да разбре за сбирка :).
Свободен съм на 13ти с най-голямо удоволствие ще присътвам съветвам Ви и вие да сте там (ще има много бира :) ).
Хайде УП
Събудете се бе хора :) вижте времето мрачно и дъждовно ... Само казва че е време за закрита кръчма и голяма компания :)
аз реанимирам след грип, но принципно съм на линия :)
Fear-а не го слушайте , там сме !
Цитат:
Първоначално публикувано от FearMe
аз реанимирам след грип, но принципно съм на линия :)
Поредния път когато Камен иска да се измъкне с болест - ако не е той , жена му, ако не са и двамата- сестра му и тн ( Има голям семейство ) :016:
@FearMe - ако не можеш, просто кажи - "не мога"
Цитат:
Първоначално публикувано от Mr.TECHNO
Поредния път когато Камен иска да се измъкне с болест - ако не е той , жена му, ако не са и двамата- сестра му и тн ( Има голям семейство ) :016:
@FearMe - ако не можеш, просто кажи - "не мога"
:035: :095: :035:
Добричлии приемат ли се? :)
Ще подхвърля идея за кръчма извън Варна с наистина добра кухня, в битов стил, тип механа. Това е р-т Чинарите. Намира се на пътя за Златните, недалеко е от Св. Константин и Елена. Като се пътува от Варна към Златните - пада се от другата страна на пътя, от ляво. А точно срещу него, от дясната страна на пътя е хотел Wild Cherry.
Често ходя там, виждал съм - провеждат се разни банкети, мероприятия. Събират масите в блок-маса и става купона, има и оркестър, май след 20.00ч.
Когото съм водил там - е оставал доволен. А печен и задушен джолан например не знам как го приготвят и с какви подправки, но става чудо! На място пекат и хляба и ти го носят горещ и ароматен.
Ей, Румба ! Дано този път се видим приятелю, че нещо не можем да се засечем от доста време.
Румене, идвай пак в някоя Варненска кръчма! Бирата е еднакво студена навсякъде :) Пък и бай Стънката като гледам ще се включи :)
Много интересна идея за кръчма, но се опасявам че разстоянието ще е пречка. Повечето народи нямат коли а в късните часове няма транспорт.