Що си траете от Варна. Разбрах , че ще се къпете на смени. Некви режими , некви реки дават по телевизията. Споделете.
Добавено - 3000 куб.метра , току що го чух.
Що си траете от Варна. Разбрах , че ще се къпете на смени. Некви режими , некви реки дават по телевизията. Споделете.
Добавено - 3000 куб.метра , току що го чух.
Ник'ви смени - море има за всеки ! Голем късмет - казаха Галата, Аспарухово и широк център са без вода. Аз живея в широк център, имам вила между Аспарухово и Галата - вода има и на двете места!
Лазаре, кое за теб е Широк център?
Аз на Погребите нямам. Малко по-навътре в ма'алата също нямам. На центара колегата НЯМА. Днес говорих с таксиджия до ЖП Гара - НЯМА. Приятел в Аспарухово - НЯМА.
Доста хора нямат вода, при мен е вече .... кой ден?! 4?
Ебати селото сме. Днес на Владислав щяхме да се удавим сутринта. Добре че колата е амфибия!
Абе то вода има ама ква ? От мивките до вчера течеше нещо с странно ръждив цвят. Ще се пропия с бира вече Днес положението е по-добро. Поне цвета е вече в норми , за вкус нямам смелост да пробвам.
П.П. Става въпрос за широкият център.(До завод Дружба)
CrossBlade , чух аз за Владислав , че било голямо шоу. По радиото говореха за места с над метър вода ама нямах време да видя лично
Става, че от 5 дена или няма вода, или налягането е колкото едва да прокапе нещо. Вода има да, но не и в центъра на града. Живея до хотел Черно Море и от както стана аварията, съм принудена да се разхождам по-често от обикновено до горните кварталите или да ходя по разни вили извън Варна .. умирам си от кеф!
stenly, това за 1 метър и аз го чух ... честно казано не ми се вярва. Иначе 30-40см - да имаше си в изобилие
Там не виждам как ще стане 1м .... водата се стича надолу и ако до новия МОЛ се завие наляво (към канала) надолу имаше още едно място с повечко вода, точно преди да влезе в канафката
А ти появявала ли си се на сбирките на форума ...Първоначално публикувано от Bvlgari
Днес следобяда минах но показваният по новините бул Вл. Варненчик - ами сухо си беше, нищо необичайно. Явно след това е станало.
левски - налягането не е мръднало, цветът не е мръднал
всичко си е наред... айде, че влизам в банята
Казах по-горе че е СУТРИНТА. Просто аварията беше причинена от строителите на MALL Варна, а те действат бързо явноПървоначално публикувано от roumen68
Тцък, не ми се е случвалоПървоначално публикувано от CrossBlade
Ше се дразним ли сегаПървоначално публикувано от FearMe
Абе то Crossblade може и да не се изкъпе, ама как ли ще измие 5-цата като няма вода.
Той си я измил, днес сутринтаПървоначално публикувано от Eddie
Дааа , значи както обикновено. Малко се преувеличава. Добре че поне не се налага да се пие водата , пък и кво беше това вода за пиене? Все пак има бира.
Нема да се косите , при нас в едно село близо до София (Горна баня) има моменти , бих казал седмици дето нямаме вода и ток по 6 - 7 часа.
  Поради последноописаното събирам оберти за инструменти за лична саморазправа със съответните виновници.
Момчета, вие ме ебате но ....
Петицата днес я взех от сервиз за оправяне на врата и калник - та я поизмили малко Иначе аз от 4-5 месеца такива екстри не бях правил ....
Техно, бяхме с на Брата Пасата сутринта ....
..... прочети закона за грайферите
Еди ... знаем ли се ?
=-=-=
БГ журналистите са адски ЗЛЕЕЕ .... естествено преувеличават, толкова са некадърни че не могат да отразят една новина правилно и за това ЛЪЖАТ мамка им да направят "сензация".Дааа , значи както обикновено. Малко се преувеличава.
Ми за района на Окръжна болница говоря. А иначе и аз "плувах" по "Владислав" вчера, ама мисля, че не е там причината - всъщност някой знае ли подробности за аварията?Първоначално публикувано от CrossBlade