Re: Някой работещ в Илиянци?
Далаверата става и в Димитровград на пазара ако имаш познати.
Добавено
в смисъл познати дето да ти я вземат а иначе вадят на всеки срещу скромна сума
Малоне, ако е за служ.пари за дрехи и обувки (до към 200лв), върви на Ялта, аз 4-ри години си вземам оттам без проблем.
Ей тва е да си държавен служител :ole А случайно не се ли чувстваш като някой мангал който си продава ваучерите за дърва/въглища?!?
Bluefish, ако даскалите бяха/са държавни служители - нямаше да се махна.
Какво общо всъщност има тук държ.служител?
КТ-2007
Работно и униформено облекло
Чл.296. (1) (изм.,ДВ,бр.100 от 1992 г.; пред.чл.296,бр.25 от 2001 г.) Работодателят осигурява на работниците и служителите безплатно работно и униформено облекло при условия и по ред, установени от Министерския съвет или в колективния трудов договор.
това, че на теб не ти дават служ. облекло е твой проблем, и не не се чувствам като мангал дето си продава купоните, защото аз тези (че и пове4е) пари за дрехи съм ги дал така или иначе през годината, ама умните счетоводителки държат фактурата да е в рамките на някакъв период "01-24.12." беше последния път. Според теб мога ли да чакам цяла година, да доиде декември, че да си купя дрехи?
Умните счетоводителки ги гони умният закон, който определя срок на износване, а не срок на издаване на фактурите. Колкото до последното, естествено, че документите трябва да са в рамките на определен период от време, защото не може всички служители в организацията да получават работно или униформено облекло по всяко време на годината, освен ако не са новопостъпили.
Няма да коментирам bluefish.
Както вече ти написаха, аз не ходя гол, купувам си дрехи достатъчно често. Обикновено не си вземам фактури и затова се налага в края на годината да си набавя такива, тъй като ми се полага по Закон определена мизерна сума за облекло.