Резултати от 1 до 7 от общо 7

Някой работещ в Илиянци?

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на Malone
    Тук е от
    Jul 2003

Някой работещ в Илиянци?

Имам нужда от малко помощ. В тази връзка търся съфорумец работещ на или често посещаващ т. нар. стоков базар "Илиянци".
    Съвсем накратко, имам нужда от няколко фактури за дрехи и обувки, а доколкото знам, там има откъде да се набавят фактури с касовата бележка, както трябва да бъде.
    Подробностите на "лични".

Благодаря предварително.

2.  

3. Member
    Тук е от
    Jan 2005

Re: Някой работещ в Илиянци?

Далаверата става и в Димитровград на пазара ако имаш познати.

Добавено
    в смисъл познати дето да ти я вземат а иначе вадят на всеки срещу скромна сума

4. Тук е от
    Dec 2000

Малоне, ако е за служ.пари за дрехи и обувки (до към 200лв), върви на Ялта, аз 4-ри години си вземам оттам без проблем.

5. Member
    Тук е от
    Oct 2006

Ей тва е да си държавен служител А случайно не се ли чувстваш като някой мангал който си продава ваучерите за дърва/въглища?!?

6. Тук е от
    Dec 2000

Bluefish, ако даскалите бяха/са държавни служители - нямаше да се махна.

Какво общо всъщност има тук държ.служител?
    КТ-2007
    Работно и униформено облекло
    Чл.296. (1) (изм.,ДВ,бр.100 от 1992 г.; пред.чл.296,бр.25 от 2001 г.) Работодателят осигурява на работниците и служителите безплатно работно и униформено облекло при условия и по ред, установени от Министерския съвет или в колективния трудов договор.

това, че на теб не ти дават служ. облекло е твой проблем, и не не се чувствам като мангал дето си продава купоните, защото аз тези (че и пове4е) пари за дрехи съм ги дал така или иначе през годината, ама умните счетоводителки държат фактурата да е в рамките на някакъв период "01-24.12." беше последния път. Според теб мога ли да чакам цяла година, да доиде декември, че да си купя дрехи?

7. Senior Member Аватара на Profita
    Тук е от
    Jun 2003
    Живее в
    Бургас

Умните счетоводителки ги гони умният закон, който определя срок на износване, а не срок на издаване на фактурите. Колкото до последното, естествено, че документите трябва да са в рамките на определен период от време, защото не може всички служители в организацията да получават работно или униформено облекло по всяко време на годината, освен ако не са новопостъпили.

8.  

9. Senior Member Аватара на Malone
    Тук е от
    Jul 2003

Няма да коментирам bluefish.
    Както вече ти написаха, аз не ходя гол, купувам си дрехи достатъчно често. Обикновено не си вземам фактури и затова се налага в края на годината да си набавя такива, тъй като ми се полага по Закон определена мизерна сума за облекло.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Търся работещ win 3.11
    От MoPcKu във форум Windows
    Отговори: 12
    Последно: 06-12-06, 19:18
  2. Работещ co-operative mod за Doom3?
    От FearMe във форум ИГРИ
    Отговори: 7
    Последно: 28-09-04, 11:25
  3. ТВ тунер работещ без вкл. компютър?
    От xtra във форум Общ - хардуер
    Отговори: 11
    Последно: 27-05-03, 14:09

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе