Страница 2 от 3 ПърваПърва 123 ПоследноПоследно
Резултати от 16 до 30 от общо 35

Пазаруване от американски онлайн магазини + доставка

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2003

Re: Пазаруване от американски онлайн магазини + доставка

Цитат Първоначално публикувано от 4a4i
    Благодаря ти за отговора. За съжаление няма модела който търся, но има новия модел camcorder на Panasonic. Можеш ли да ми дадеш повече инфо за поръчка. Във фотопавилион няма видеокамери.
    В сайта най-горе пише че доставят неща, които ги няма в каталога им. Защо просто не се свържеш с тяХ?

2.  

3. Pat
    Pat е офлайн
    Senior Member Аватара на Pat
    Тук е от
    Oct 2003
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от 4a4i
    Благодаря ти за отговора. За съжаление няма модела който търся, но има новия модел camcorder на Panasonic. Можеш ли да ми дадеш повече инфо за поръчка. Във фотопавилион няма видеокамери.
    Както каза CrossBlade, няма значение дали го има в техния каталог. Свържи се с тях (на страницата имат и ICQ номер даже), кажи им какво искаш. Щом го има на този сайт мисля, че няма да има проблем да ти го доставят.

4. eoos
    Guest

Не знам за американски online + доставка, но тук открих японски online + доставка http://japanka.com/index.htm

5. Member
    Тук е от
    Jan 2006

Цитат Първоначално публикувано от Pat
    Както каза CrossBlade, няма значение дали го има в техния каталог. Свържи се с тях (на страницата имат и ICQ номер даже), кажи им какво искаш. Щом го има на този сайт мисля, че няма да има проблем да ти го доставят.
    Свързах се. За съжаление не могат да го доставят!

6. Pat
    Pat е офлайн
    Тук е от
    Oct 2003
    Живее в
    Варна

Не могат или го няма?

7. Pat
    Pat е офлайн
    Тук е от
    Oct 2003
    Живее в
    Варна

@bufo, пазарувал ли си нещо по-скъпо от този сайт? И като цяло коректни ли са? Какви са условията за доставка? Дали може да се поръчва от Бг примерно? (http://www.ebuyer.com)

8.  

9. bufo
    Guest

Pat ,от този сайт си пазарих почти всички части за компа,че и на приятелите го препоръчвах.Всичко си идваше на време или със малко закъснение,по вина на куриерите.Понякога предлагат и безплатна доставка след 5 дена,а ти получаваш доставката след 2 дена.
    Аз работя във англия и за мен не е проблем,обаче те не доставят извън англия.До сега почти не съм видял английски сайт който да доставя навън.
    Аз вече се отказах от тази работа със пазарене от американски или европейски магазини след като погледнах обменните курсове,лирата си изгубила 10% от стойността от лятото до сега и се оказва че цените са почти едни и същи.
    Добри магазини се и http://scan.co.uk/ и http://overclockers.co.uk/ (не пазарете от This Week Only Offer-това са върнати и "отремонтирани" стоки).

10. Pat
    Pat е офлайн
    Тук е от
    Oct 2003
    Живее в
    Варна

Благодаря за отговора bufo, мен ме интересуват сайтове за фото-видео техника. В този за който питах видях цена на SONY FX1 (Pal), почти същата като в щатите. Но хубавото в случая е - пише че е с включени данъци, което е много добре, защото може да се внесе съвсем легално на тази чена, докато при доставка от щатитв се плащат мита и ддс. Та затова ми се видя подозрително. Обикновено цените на подобен род техника в Европа се различават доста от тези в щатите....

11. bufo
    Guest

Погледни този сайт www.pixmania.co.uk Пазарил съм от тях,стоката я внасяха от Европа на следващият ден и можеше да си я вземеш направо от магазина им.Едно време беше много евтино да се пазари фототехника от там.Погледни най-отдолу къде имат магазини в Европа.

12. Member
    Тук е от
    Jan 2001

Ако ще пазариш в ebay е желателнo и ти, и продавача да имате PayPal. За жалост повечето германци нямат и се налага плащане с превод, което значително оскъпява продукта поради високите такси за банков превод в чужбина. На скоро превеждах за едно нещо от ebay.de и в банката за превод от 80 евро ме одраха още 20...

13. Member
    Тук е от
    Jan 2006

Цитат Първоначално публикувано от Pat
    Не могат или го няма?
    Няма го. Модела е Panasonic HDC-SD7. Може да се поръча през ebay.de, но пак се доставя от UK.

14.  

15. Member
    Тук е от
    Jan 2002

Ako я има тук:
    http://www.bhphotovideo.com/
    можеш да я поръчаш чрез :
    http://www.photopavilion.com/ - гаранцията е съобразена с българските закони и е към самите тях.
    Тези симпатяги всичко от този сайт ли ти докарват, или само фото-видео техника? а как се оскъпяват нещата - едва ли ще ми ги дадат със същата цена...

16. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2003

Цитат Първоначално публикувано от IBANEZ_
    Тези симпатяги всичко от този сайт ли ти докарват, или само фото-видео техника? а как се оскъпяват нещата - едва ли ще ми ги дадат със същата цена...
    Как очакваш да ти ги дадат на същата цена? Да ти платят от техния джоб транспорт, мито, ддс, митнитчески ставки и прочие ли?

17. Pat
    Pat е офлайн
    Тук е от
    Oct 2003
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от IBANEZ_
    Най-добре се свържи стях и за конкретното нещо питай колко ще ти излезе. Естествено, че няма да е на същата цена Иначе няма значение какво искаш - стига да го има там.

18. Member
    Тук е от
    Nov 2007

Re:Пазаруване от американски онлайн магазl

Извинявам се,не съм компетентен,но имаме спор с един музикант;та колко би му излязло закупуването на този инструмент-заедно с доставки,митници сигурно,и т.н...

http://cgi.ebay.de/Technics-sx-KN7000-Professionelles-Digital-Keyboard_W0QQitemZ280349588397QQcmdZViewItemQQptZTasteninstrumente?hash=item4146233bad&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=72%3A1229|66%3A2|65%3A12|39%3A1| 240%3A1318|301%3A1|293%3A18|294%3A

Още повече,че трябва да търси някой,който може да пазарува оттам.
    моля за помощ! Благодаря Ви предварително!!!

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 2 от 3 ПърваПърва 123 ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 13
    Последно: 15-07-14, 12:19
  2. Пазаруване на ТВ от Китай
    От fena81 във форум Телевизори
    Отговори: 20
    Последно: 14-04-14, 21:28
  3. Пазаруване от homeavdirect
    От diavolovam във форум Аудиотехника
    Отговори: 6
    Последно: 16-08-13, 20:13
  4. Онлай пазаруване...
    От creatort86 във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 3
    Последно: 08-12-11, 09:49
  5. пазаруване от get.bg
    От IBANEZ_ във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 1
    Последно: 18-05-07, 10:08

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе