какво мислите за бизнеса който предлага този сайт?
какво мислите за бизнеса който предлага този сайт http://www.comptroub.bg/ срещу 7000 лв без ДДС.има ли смисъл изобщо да им се дават 7000 лв. без ДДС на тия само заради смотаното им име.то ако съм специалист в дадената област и си имам подходящ екип има ли смисъл изобщо да се прибягва до услугите на такава супер неизвестна фирма която срещу тия пари ми предлага франчайзинг да и ползвам името.
Re: какво мислите за бизнеса който предлага този сайт?
За 7000 лв. мисля, че шефовете ще се навият да ползваш и нашия тренд :) Сериозно ако си навит пиши на привате!
Цитат:
Първоначално публикувано от glowndark
За 7000 лв. мисля, че шефовете ще се навият да ползваш и нашия тренд :) Сериозно ако си навит пиши на привате!
въпроса ми е какво мислите за бизнеса който предлагат тия а не да получавам оферти.
като гледам целия им контакт е един единствен телефонен номер... сигурно е някой парашутист опитващ се да пробие...
Или пък вероятно умен или умни, които не виждат смисъл да плащат, обзаведат и климатизират офис, плащат на "телефонистка" с хубав бюст само заради това, че "видиш ли, щом имаме офис значи сме стабилни ..."
Не знам ...
Идеята е добра, но 7 000 лева са си пари, само за едното име, което в България не означава нищо. Или поне нищо. Аз за пръв път чувам за въпросната верига.
Някакви американци са ;)
"...International Head Office, 755 Commerce Drive, Suite 605, Decatur, GA.."
Като се има в предвид че бренда им е тотално непознат(поне за мен, а работя с огромни бази данни с компании от цял свят) у нас си е направо разхищение да им дадеш 7000лв.
Според мен е един голям балон. http://free.hit.bg/dio/Pics/af.gif
Не става ясно в този сайт какво получаваш срещу 7000 лв. без ДДС? А какво се иска от теб? Осигуряване на клиенти, реклама, материално осигуряване? http://free.hit.bg/dio/Pics/cs.gif
Или просто те наемат като работник... срещу такса от една средна годишна заплата... нещо не ми се връзва.... http://free.hit.bg/dio/Pics/ct.gif
Няма да се учудя, ако парите трябва да се изпратят с пощенски запис.... http://free.hit.bg/dio/Pics/e-rolf.gif
Идеята за такъв вид бизнес е добра. По света отдавна има фирми които се занимават с подобен род дейности. В България тепърва предстои.... :) то нали българина разбира от всичко.....;)
А що се отнася за 7000лв за да ползвам нечие име - ами зависи от името - в конкретния случай не си заслужава, понеже никой в Бг не го познава това име.
На мен обаче въпросното сайт не ми го отваря, дори през прокси. Както и да е...
Цитат:
Първоначално публикувано от alien_t
Някакви
американци са ;)
"
...International Head Office, 755 Commerce Drive, Suite 605, Decatur, GA.."
DOMAIN NAME: comptroub.bg
requested on: 23/01/2007
processed from: 23/01/2007
activated on: 15/02/2007
expires at: 23/01/2009
registration status: Registered
REGISTRANT:
Computer Troubleshooters Bulgaria EOOD
161A Cherni vrah boul.
gr.SOFIA, 1407
BULGARIA
ADMINISTRATIVE CONTACT:
Toncho Dobrev
t.dobrev@tonycom.net
161A Cherni vrah boul.
gr.SOFIA, 1407
BULGARIA
tel:+359878805593
fax:
NIC handle: TD32229
TECHNICAL CONTACT(S):
Toncho Dobrev
tdobrev@comptroub.com
161A Cherni vrah boul.
gr.SOFIA, 1407
BULGARIA
tel:+359878805593
fax:
NIC handle: TD30150
NAME SERVER INFORMATION:
n2.123bg.com
n1.123bg.com
DNSSEC: Inactive
Американец със звучното българско име Тончо Добрев :)
Цитат:
Някакви американци са ;)
Eddie - човека имаше предвид центъра на Computer Troubleshooters
http://www.computertroubleshooters.com/
а не българския сайт,който претендира за ексклузивитет за територията на България
Иначе според мен това си е своеобразен MLM облечен в технологични одежди.
Сега човека си търси балъци по области, които да му кихнат по 7000лв.
Срещу тези 7000лв те не получават нищо....стават само ексклузивитетни представители на КомпТроуб за съответния регион. И когато утре клиент от Пловдив да кажем поиска помощ от КомпТроуб, те са длъжни да го свържат с ексклузивитетния представител за Пловдивска област, който да поеме нещата.
Клиентът от Пловдив обаче няма да звъни на КомпТроуб за решаване на проблеми на място, а ще звънне на баджанака дето за една ракия ще му го преинсталира :)
Та в общи линии ако някой има нужда да се раздели със седем камъка, може да ми звънне и на мен да му разкажа оня виц:
"Един човечец много желал да стане част от голямата игра. Звънял тук, там, на големи хора в квартала да пита как може да стане "играч". Една сутрин среща местния тарикат, който го изгледа с присвит поглед и го пита:
- Какво търсиш бре момко?
- Ами търся някой дето да ме вкара в голямата игра.
- Нямаш грижи - му отговаря - аз ще те вкарам в голямата игра обаче ще ти струва 100 долара"
- Готово - казва усмихнат човечеца, ето ти 100 долара
- Ха така те искам - усмихва му се тариката, потупвайки весело човечеца по рамо - проблема ти е решен. ОТ ТОЗИ МОМЕНТ ВЕЧЕ СИ В ГОЛЯМАТА ИГРА :-memnon"
Мдам, през друг DNS се отвори.
За 7 бона предпочитам да си купя няколко парцела на Луната :))
Интересно Тончо колко ли пари е кихнал на хамериканците, за да го включат в техния сайт... :)
Абе аз и за някоко мастики ще го форматирам :) . Това е по "за фирми" ориентирано,на който не им се занимава с "бай комшията". Но не откриват топлата вода във всеки случай.
Звучи логично sun4o, но поради извесни причини е неприложимо у нас. Извикването на баджанака засяга и един друг аспект от положението. Фирмите не дават на всеки току така да им се рови в компютрите и с право. Това са лични данни, фирмени тайни, контрагенти, нелегален софт, двойно счетоводство и какво ли още не....Някой ден, да, може би, защо не, но сега - едва ли. Чувал съм, че и в ГДБОБ с наденичка има добри специалисти дето ще ти оправят нещата, ама едва ли ще ги потърсиш за помощ :)
Има вярно,съгласен съм. Но има фирми който ползват такива услуги,това имах предвид.
Подобна франчайз верига за услуги в ИТ сферата много по успешно може да направи да кажем .....СетКом - достатъчно добре известен в българското ИТ пространство и имащ стотици потребители всеки ден доказващи своите знания тук пръснати из цялата страна. Дали няма да има по-голям успех от една задокеанска никому неизвесна верига????