Резултати от 1 до 6 от общо 6

MOLOTOV

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Feb 2004

MOLOTOV

Така, току-що се прибирам от концерта на Молотов в зала Христо Ботев и съм меко казано разочарован. Всеки, който беше в залата ще потвърди, че звука беше отвратителен. На режисиора на пулта не бих му поверил и 3 ватово касетофонче. Незнайно по какви причини обаче му беше гласувано доверие за озвучаването на концерта. Понеже съм от хората, които не могат да търпят да ги правят на маймуни смятам да заведа дело срещу Тангра мега рок, за да ми възстановят парите за концерта. Пазя билетите и касовите бележки, които трябваше да са спомен от дългоочаквания концерт. Моля всички недоволни от качеството на тъй наречения концерт да пишат в темата и също така да си запазят билетите, за да могат да им бъдат възстановени парите при евентуален успех. Лично аз ще направя всичко по силите си да получа възмездие. Надявам се всички недоволни да пишат в темата и да подкрепят тази инициатива. Лично аз очаквам официално обяснение от радио Тангра. Също така се надявам всички недоволни от организацията да помогнат с рапространяването на тази тема, по форуми медий и тн. В Понеделник ще се консултирам с адвокат и смятам за задвижа нещата, всяка финансова и морална помощ ще е от полза. Писна ми да ме правят на маймуна

2.  

3. Pat
    Pat е офлайн
    Senior Member Аватара на Pat
    Тук е от
    Oct 2003
    Живее в
    Варна

Re: MOLOTOV

Това което за теб е "отвратително" за други може да е превъзходно, така че....... дотук с връщането на парите.....

4. Member
    Тук е от
    Oct 2005

Само консултацията с адвокат ще ти струва повече от билета за концерта, така че най-добре пий една студена вода.

5. Senior Member
    Тук е от
    Nov 2002

Pat, в някой случаи отвратително е едно константно състояние неподлежащо на коментар. Мога да подтвърдя че наистина звук нямаше. Групите дадоха всичко от себе си... Но уви...

6. Pat
    Pat е офлайн
    Senior Member Аватара на Pat
    Тук е от
    Oct 2003
    Живее в
    Варна

Не споря, че не е било така, но когато нещата опрът до съд, тогава някой трябва да дефинира какво значи "отвратително". А това е доста относително понятие.

7. Senior Member
    Тук е от
    May 2001

Много американски филми гледате, че веднага до съд опряхте.

То и Дейвид Ковърдейл на последния концерт пя фалшиво - чудя се дали да не го съдя персонално, че освен билета ми дължи и нафта за около 600км + разходите за 3 кебапчета и 200 грама пържени картофи, изядени непосредствено преди концерта, ама за последните - от мен да мине.

Иначе съм сългасен, че ако в общи линии е ясен кой е виновника за кофтият звук - добре е името му да се разнесе по всички форуми и блогове, колкото повече - толкова по-добре.

8.  

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе