Techno вчера дойде преходника.
Toва е само преходник от 16 пин на 2х2 .Цена 10 лв.Първоначално публикувано от Mr.TECHNO
Кабелака е 45 лв иначе, но е 16 пин ОБД към УСБ, но то трябва и преходника за 10лв или става 55 лв общо / е има и за 120 или130 лв не помня точно./
В сряда или четвъртък ще нидва колега от Пловдив и мога да го използвам за транспорт.
Абе братчеди, вий на чат го обърнахте тоя форум бре. За вас нема ли ЛС, ICQ, тилифони и пр.
Ама като сте го ръгнали в дъра-бъра, дайте интифа и на мен за тия преходници, може да се окажат яка далавера, да на правя и аз пачка.
Сори Батка . Кабела е за диагностика на Golf 3 ABD двигател.Първоначално публикувано от Black Adder
Програма и всичко имаме , но няма как да го захапем км голфа и да го преслушаме. Та затова. @Kris11 сметна че има доста автоманиаци дето ще искат да си го купят.
С тилифони и ICq не е интеренсо , нали знаиш вица - "бе я ела на терасата да ти разправям........"
Не съм маниак, ама ако става и за AFT, бройте ме за зарибенПървоначално публикувано от Mr.TECHNO
Става с кабела от 45 лв 16 Pin OBD II kym USB. Поддържа коли VAG коли до 2002 г.Първоначално публикувано от MitkoS
АФТ то макс 96-97 г. и няма проблеми.
С този кабел май-има проблеми с Ауди А3 98г АKL мотор. Попаднах на 1 бр - не диагностира двигателя, но имам съмнения за направен чип тунинг / извън БГ/ и никой не знае има ли няма ли. Не съм тествал още друго А3 с този двигател.
Проверявал съм :АЕЕ ;AEX; AEK; АDY; ABS, Ауди А4 1,8 96г i 97 г