Re: Дими от "Сленг" Загина
Много жалко за човека. Доста народ се изтрепа с тези мотори.
Изобщо не го съжалявам! Знам, че за мъртвите или добро, или нищо, но в случая каквото си е търсил е намерил! По-добре, че се е претрепал сам, отколкото да беше утрепал маса хора заради глупостта си да "пробва мотора" с 250 км/ч. Има си писти за тая работа, а не да ми го пробваш тоя мотор на магистрала!
ама НИКОГА "елитът" ни не е виновен!
разбирате ли, ченгетата му го върнали повреден, след като го задържали 2 години, защото бил преди това краден... ама иначе всичко е чиста вода ненапита, сякаш ние не знаем как "елитът" си внася коли ("инвалидни" ягуари; с регистрации в съседни държави, като шофьорите на "елита" отскачат до истанбул всеки месец, за да е валидна турската/гръцка/румънска регистрация, и т.н., и т.н....)
повечето от вас не знаят какво е на булеварда пред вас да си правят кушии пикльовците ден и нощ, кеф ти 12 по обяд, кеф ти 3 през нощта... аз пък викам - дано се утрепят още 10-ина, че да има ефект!
Ами сам си е виновен. Кой го е бил по главата да кара с 250км/ч. То и кола да беше пак е прекалено опасно да се кара с такава скорост.
И то на "страхотната" "автомагистрала" Хемус.То това път ли е?
Браво бе. Да се беше потрошил нещо и да кажете че си го е заслужил -разбирам, даже бих ви подкрепил. Ама да заслужава да умре някой заради висока скорост...
Аз изказах съжаление за човека ,не за причината .Пуста му българска гордост , завист и сарказъм
Срам ме е от постовете в тази тема.
Моля админ да я затрие !
Малко ли хубави неща направи за музиката в БГ ?
"нека който е безгрешен да хвърли първи камък" - Holly Bibble
Logged Out !
Е, той и Стависки направи куп хубави неща. Особено последното! Това, че е известна личност изобщо не е оправдание да е над закона. Изобщо не му завиждам и изобщо не ме е срам от постингите в тази тема.
Цитат:
Първоначално публикувано от ARTU
Е, той и Стависки направи куп хубави неща. Особено последното! Това, че е известна личност изобщо не е оправдание да е над закона. Изобщо не му завиждам и изобщо не ме е срам от постингите в тази тема.
Убил ли е някого, пиян ли е, крил ли се е после ?
почнахте го сякаш ги е направил.
Точно от постовете си трябва да се срамуваш.
Причините са ясни, но след каот няма очевидци - вярваме на жалки драскачи. Скоостта била около. И със 120 да паднеш пак това ще стане.
Не, не е убил някого! Ето това е радостната новина! Защото можеше да прелети в отсрещното платно и да се забие в МОЯТА кола, ако точно в този момент бях минал от там. Или в ТВОЯТА. Не знам защо оправдавате постъпката му! Да, по-добре е, че се е претрепал сам, а не е пребил и някой друг. Да, оставил е дете сираче - да е мислел преди да си вдига адреналина!
Някой, който е карал с кола с 250 знае ли какво е усещането - относно управлението на автомобила?
А какво ли е ако караш мотор с такава скорост по асфалтов път, който не е абсолютно равен и гладък.
Димитър Екимов наистина остави следа в българската музика с мелодичността, стила и прецизния аранжимент на песните на Сленг.
Това на магистралата, което коментираме е малко по-встрани от музиката. Как са определили скоростта? Дали някой друг участник в движението не е допринесъл за инцидента?
Скоростта вероятно я определят експерти по дължината на следата от изтътрузването, за другото не се знае.