а пък аз НЕ се занимавам с глупости и си говоря докато мога по 4-те анонимни предплатени карти
Преглед за печат
а пък аз НЕ се занимавам с глупости и си говоря докато мога по 4-те анонимни предплатени карти
[CENSORSHIP]
[color=red]mod. edit FearMe
тц - тц - тц - не и не,
форумите са за това - да се пише и информира народонаселението
модове и админи - да трият несъществените неща и следят за чистотата на форума
До тук резултата е 3:0 за антиГлобул кампанията! :))Цитат:
Първоначално публикувано от Chaser
Да видим до колко ще набъбне резултата?
@Donka не мисля че форумът трябва да търси отговорност по съдебен иск срещу хора които пишат срещу дадена компания и то във форум. Това е леко казано абсурдно
Не сме прокурори тука.
Отделно това кой и как си върши работата, не мисля че те засяга.
още една обида към юзер няма да се толерира добре.
Според мен това може да се приеме към всички !!!Цитат:
Първоначално публикувано от Donka
По горните постове си изградих мнение колко са работливи в Глобул, но това не ме интересува , както и никой друг. Има си хора за това и ние не сме от тях.
Донке ле, какво съдене те тресе :)))Цитат:
Първоначално публикувано от Donka
От какъв зор някой от форума ще съди някой, който писал против трета фирма?? То и едно писане...
Тази тема е... много разведряваща, ще я преместя в Дъра-Бъра, че тук несериозно седи. Пък и е някакъв магнит за люде с 1 пост.
ПС - Ако си от Глобул - метни един кашон пари насам, че сме закъсали, пък ще ги дирим тези горните и ще съдействаме стриктно :).
@Donka е побарала домашното за коледа предварително и звучи смислено почти толкова колкото един кавър на извесна песен на Битълс:
"Yesteday,
you go, me go, far away,
don't stay, play game, play
easy game play today,
not today,
yesterday"
Да сипя и аз малко иформация, за начетените постописатели, дето оправдават на куб стария виц - чукча писател, чукча не читател.
и в бТК и във Мтел и Глобул и във Вивател, ако сте си чели договорите има една маааалка особеност - ВИЕ имате право да ползвате ПРЕДОСТАВЕНИЯТ ви от фирмата номер, той не е ваша собственост, не сте го заплатили, не може да бъде наследяван, препродаван и прочее.
Така, че, ако утре фирмата реши да смени всички номера завършващи на 1-ца, с такива, започващи с 5, НИКОЙ не може да каже 'копче'. /още повече, че по-старите живи участници във форума помнят подобни смени/
Та не виждам повод за недоволство, точно обратното виждам смешен плач от поредния селянин дето се е почувствал ощетен, щото му искат пари за трамвая, а до сега винаги се е возил на каруца без пари.
[CENSORSHIP]
[color=red]mod. edit FearMe
@Dante,
Това добре си го преписал от някой учебник по маркетинг, но как ще обосновеш извода накрая?
Ако си при мен на изпит, още си за двойка.... :RTFM:
оопс, FearMe ме е изпреварил :ole