...и много здраве, щастие и успехи!
Честита Нова Година, здраве, щастие и късмет!
Бъдете здрави и нека силата да е с вас .....и паричките също
Много здраве, късмет, щастие и успехи на всички в личен и професионален план!
Ч.Н.Г. на всички от форума!
Бъдете живи,здрави и само щастливи мигове през новата 2009 година!
ха честита и от мен!
да не ви забива windows-a, да ви топлят климатиците и на -15, да не ви се изтърква позлатеното на аудиожаковете и жените/мъжете ви да ви слушат
честита 2009!
бог да ни даде много здраве, 8 ядрени процесори дето се клокват до смърт и яки видео карти.
Windows 7 да донесе много щастие, Ubuntu да има по готини цветове и рамата да стигне 4264МHz
Честита и от мен. Пожелавам на всички здраве, любов, спокойствие, да намерят любим човек ако не са.
Компютрите и софтуера са неща на които без да се усещаме почваме да служим - нека не мислим за тях сега.
Назраве и успехи през новата 2009г.
Сурва весела година,
до година до амина.
Здраве, щастие и рози,
виното във двойни дози,
бесен секс във всички пози,
пожелаваме на вас
от страна на Дядо Мраз!
ЧЕСТИТА НОВАТА 2009 !!!
На всички съфорумци пожелавам най-вече крепко здраве!
Разбира се и много обич, щастие и успехи!
Но ето и каква честитка намерих на първа страница на този любим на много от нас сайт,
на която не бях стъпвал по технически причини от много отдавна (от миналата година де ):
http://thepiratebay.org/
П.С. Исках директно да кача картинка, но ми даде:
Грешка!
The upload folder is full. Please try a smaller file and/or contact an administrator.
Странно, защото файлчето беше 95 КВ. В мен ли е причината???
Честита и от мен. Пожелавам ви само здраве, другото ще си го купите.
за много години и от мен!
здраве, щастие, късмет, безпроблемна експлоатация на хардуера и климатиците, и който няма 42" LCD - да му подарят тая година!
Честита да ви е новта 2009 година, съфорумци. Живи, здрави, усмихнати и щастливи. Пожелавам ви повече възможности да се реализирате мечтите и повече нерви да се справяте с ежедневните си проблеми. Ваш вече не толкова постоянен съфорумец.
Честита Нова година на всички съфорумци! Пожелавам ви много здраве, късмет и успехи!