Съвсем отговорно искам да ви кажа, че досадният администратор на форума с никнейм FearMe стана баща вчера по някое време. Да му е жив и здрав синковеца и дълги години да ги радва. Наздраве приятелю!
Съвсем отговорно искам да ви кажа, че досадният администратор на форума с никнейм FearMe стана баща вчера по някое време. Да му е жив и здрав синковеца и дълги години да ги радва. Наздраве приятелю!
Да е жива и здрава новата версия и да радва цялото семейство!
Да е живо и здраво синчето, майката и цялото семейство!!! Само радост да им носи!
Честито и от мен, пожелавам му малко да го буди вечер и много да го радва когато не спи
Ех, добре дошъл в клуба на младите татковци. Дупе да ти е яко
благодаря за вниманието и пожеланията!
новата версия излезе Ultimate (4 кила). засега само шари с поглед и много-много не се обажда. дано и като порастне си отваря устата само като има да каже нещо умно
P.S. днес 28-ми ли беше или успя да стане вече 29-ти
Живо и здраво да ти е синчето. Повече да се смее, по-малко да плаче! angel
Честито и от мен, @FearMe! Голям юнак да порастне, на теб да се метне и да те слуша!
... И още толкова пожелания и от мен! Отпусни му края като за последно!
(С нетърпение очаквам анархията във форума. Капнал татко = вял админ )
Честто Камене , , дати е жив и здрав наследникА и "join the Club"
Искренно се надявам да не плаче много , щото .........
ама има решение - в магазина до Вас , продават много хубави банани - ръгаш в ушите и цял ден тишина ( малко трудно се махат после ама карай !! )
Честито и от мен.
Давай за още едно.
Честито тате! Сигурно е отрязало главата на баща си, нали?
Честито и от мен.Да е жив и здрав синковеца.
Денем да си кротува и спинка кротко, а цяла вечер да бодърства и да се мъчи да седне зад компа ако н