Страница 4 от 4 ПърваПърва ... 234
Резултати от 46 до 48 от общо 48

Музика: Прогресив Метъл...

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    Apr 2001

Moje i da sam zaet be...

Ne otgovorih 6toto ne haresvam muzika, koitako se pravi ot PC. Na tova Dreamer mu se vika TAKTI4NOST!!!!!!!!!!!!!!!!

Tva koeto postnah za Hipodilski-a sa6to ne si go razbral mai. Napisah go, za6toto zabeliazah, 4e interesite ni imat ob6ti prese4ni to4ki.

Iavno niama6 dostata4no jiteiski opit, sled kato interpretira6 dumite mi po takav plosak i parvobiten na4in. I mai pak samo si tarsi6 povod za zaiajdane...

2.  

3. Тук е от
    Jan 2001

<BLOCKQUOTE id=quote><font size=1 face="Verdana, Arial, Helvetica" id=quote>quote:<hr height=1 noshade id=quote>

Hmmmm tova e opredeleno stranno. Niakakav tip, nari4a6t sebe si "hipodilski", citira6t Frank Zappa se zanimava v piratstvo i izkazva budni mnenia po otno6enie na PROG metal-a...

ia razkaji s dve dumi za sebe si da svetne6 v situaciata...

<hr height=1 noshade id=quote></BLOCKQUOTE id=quote></font id=quote><font face="Verdana, Arial, Helvetica" size=2 id=quote>

[*]Въпрос на най-елементарно възпитание е в интернет да приемаш никовете на хората такива, каквито са си ги измислили, без да се чувстваш длъжен да изкажеш височайшето си мнение по въпроса.
    [*]Не е лошо да се цитира Франк Запа. Лошото е, че не е сигурно дали някой изобщо ще те разбере.
    [*]Имам повече оригинални дискове, отколкото ти - пиратски, така че говоренето за пиратство можеш да си го спестиш.
    [*]Не съм сигурен дали ти си човекът, който може да ми държи сметка за музиката, която харесвам, слушам и свиря.
    [*]Тези заповедни "светвания" можеш да ги запазиш за някой друг, на мен не ми минават.

"Information is not knowledge, knowledge is not wisdom, wisdom is not truth, truth is not beauty, beauty is not love, love is not music. Music is the best!" - Frank Zappa

Променено от hipodilski на 19/10/2001 16:45:10

4. Senior Member
    Тук е от
    Apr 2001

E mai i ti me razbra pogre6no, ama karai, 6tom taka iska6

PS. Mejdu drugito imam okolo 350 originalni diska...

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 4 от 4 ПърваПърва ... 234

Подобни теми

1. Музика за баня
    От rkk във форум Аудиотехника
    Отговори: 12
    Последно: 24-03-11, 20:46
  2. за всички рок и метъл фенове
    От altevs във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 0
    Последно: 12-02-10, 19:44
  3. Link-ове към музика
    От echo във форум Музика, филми и театър
    Отговори: 10
    Последно: 09-07-05, 00:43
  4. Музика
    От kik0 във форум Музика, филми и театър
    Отговори: 1
    Последно: 03-04-04, 13:57
  5. Музика от диска
    От Hicko във форум Общ - софтуер
    Отговори: 6
    Последно: 26-02-04, 14:55

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе