Резултати от 1 до 4 от общо 4

Въпрос към електричарите / кабелджиите софиянци.

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    Nov 2002

Въпрос към електричарите / кабелджиите софиянци.

Трябва ми хубава хидроизолирана пластмасова кутия с размери от сорта на 180/100/120 мм и читави щуцери около 5-6 мм. Преди доста години купувах такива от един електричарски магазин на Раковска, близо до Сливница. Не знам дали още го има магазина, а и ми е адски далеч за да отида да проверя. Ще се радвам ако някой даде идея от къде може да се вземе такова нещо. Много държа на добрата хидроизолация, защото в кутията ще има акумулатор, а тя от време на време ще бъде заливана със солена вода.

2.  

3. Senior Member Аватара на Lupus
    Тук е от
    Aug 2003
    Живее в
    София

Re:Въпрос към електричарите / кабелджиите софиянци.

Цитат Първоначално публикувано от fori
    Трябва ми хубава хидроизолирана пластмасова кутия с размери от сорта на 180/100/120 мм и читави щуцери около 5-6 мм. Преди доста години купувах такива от един електричарски магазин на Раковска, близо до Сливница. Не знам дали още го има магазина, а и ми е адски далеч за да отида да проверя. Ще се радвам ако някой даде идея от къде може да се вземе такова нещо. Много държа на добрата хидроизолация, защото в кутията ще има акумулатор, а тя от време на време ще бъде заливана със солена вода.
    Точно за акумулатора най-малко трябва да ти пука. Тия новите са херметични и нищо не им става. Виж, ако има вътре електроника, трябва да е от клас IP67.

4. Senior Member
    Тук е от
    Nov 2002

Адаш, акумулаторът ще е монтиран на каяк, на който следващото му плаване ще е на язовир, по-следващото в Егейско море, а по-по-следващото в Черно море. Каяка от време на време го заливат вълни. Все си мисля че солената вода може да закъси клемите.

5. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2003

Мога да ти препоръчам щутцери от EPDM IP 67. Кажи диаметър на отвoра на кутията и диаметър на кабела .Марката е "Rutaseal" Има размери: 7-10;M12 ;16;20;25. Кабела се набучва в уплътнителя и сам си прави отвора. Шведско производство.

http://www.rutab.com/web/Rutaseal_Ru...Light_1_1.aspx
    http://www.salestrade.com.sg/products_rutaseal.htm

на лични мога да ти дам цени.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Отговори: 3
    Последно: 31-10-14, 11:02
  2. Честито на софиянци
    От FearMe във форум Коментирай новина
    Отговори: 11
    Последно: 29-09-08, 20:24

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе