Ima li aluminievi kutii v BG i kade mogat da se zakupjat ili porychat i na kakva cena???
Ima li aluminievi kutii v BG i kade mogat da se zakupjat ili porychat i na kakva cena???
Ami ako iskash moga da ti poru4am edna, stoto i az imam golqm merak da si zema na mene, ama cenata e 116,60$ bez zahranvane. Zahranvaneto e ZALMAN Noiseless P4ready 350W za 52$, i tova si4koto e bez transportnite razhodi do Bulgariq, koito sa 150$ (((
Eto vij - http://www.thermaltake.com/products/cases/6000.htm
P.S. Auuu zabravih i DDSto (
Az znam che moze a se orychat ama tolkova mnogo pari... [!] Zatova pitam dali njakoj vnasja takiva v bg.
Predi okolo godina vidjah edna konfiguracija na Persy s takava kutija i ot togava mnogo im se kefja. Zaradi tova si mislja che moze bi ima firma kojato vnasja takiva v bg.
Zashto ne potursish Persy za info ?! V kraya na kraishtata ako gi vzemat otnyakade v BG, dori i da ne ti kajatotkude, ako mogat da ti prodadat i da spechelyat neshto ot teb, edva li shte otkajat. A moje i te da vnasyat po-golemi kolichestva, pri koeto da izliza po-evtino. Za pitane pari ne vzemat... e ima i izklyuchenia de
Zna4i i az 4uh 4e v Persy dokarali mnooo qki kutii na Chieftec ama bili dosta skupi4ki. Oba4e kato gledam na neta kvi krasoti ima, kak ste lapna nqkoq )
Aide ako imash jelanie idi da proverish, stoto vijdam 4e si ot Sofia i dai malko info posle, stoto na mene sa mi baq dale4e da otida da gi vidq.