Ima li aluminievi kutii v BG i kade mogat da se zakupjat ili porychat i na kakva cena???
Ima li aluminievi kutii v BG i kade mogat da se zakupjat ili porychat i na kakva cena???
Ami ako iskash moga da ti poru4am edna, stoto i az imam golqm merak da si zema na mene, ama cenata e 116,60$ bez zahranvane. Zahranvaneto e ZALMAN Noiseless P4ready 350W za 52$, i tova si4koto e bez transportnite razhodi do Bulgariq, koito sa 150$(((
Eto vij - http://www.thermaltake.com/products/cases/6000.htm
P.S. Auuu zabravih i DDSto(
Az znam che moze a se orychat ama tolkova mnogo pari... [!] Zatova pitam dali njakoj vnasja takiva v bg.
Predi okolo godina vidjah edna konfiguracija na Persy s takava kutija i ot togava mnogo im se kefja. Zaradi tova si mislja che moze bi ima firma kojato vnasja takiva v bg.
Zashto ne potursish Persy za info ?! V kraya na kraishtata ako gi vzemat otnyakade v BG, dori i da ne ti kajatotkude, ako mogat da ti prodadat i da spechelyat neshto ot teb, edva li shte otkajat. A moje i te da vnasyat po-golemi kolichestva, pri koeto da izliza po-evtino. Za pitane pari ne vzemat... e ima i izklyuchenia de![]()
Zna4i i az 4uh 4e v Persy dokarali mnooo qki kutii na Chieftec ama bili dosta skupi4ki. Oba4e kato gledam na neta kvi krasoti ima, kak ste lapna nqkoq)
Aide ako imash jelanie idi da proverish, stoto vijdam 4e si ot Sofia i dai malko info posle, stoto na mene sa mi baq dale4e da otida da gi vidq.