Kolko vzimate za chertaene s AutoCad?
Stava vapros samo za prechertavane na stari cherteji ot hartia, a ne za konstruirane.
Kolko vzimate za chertaene s AutoCad?
Stava vapros samo za prechertavane na stari cherteji ot hartia, a ne za konstruirane.
Колко даваш? ;-)))
Ако имаш всичко по координати в дигитален вид, може и само с черпене да минеш като за участник във форума.
Ако го нямаш, търси отнякъде дигитайзер и действай.
После пак свирни.
Зависи какво ти трябва и за колко време - по принцип мога да чертая на аутокад, но не разни ужасяващи 3D или multilayer работи. Ако не намериш друг и имаш около месец време свиркай
Mai ne se izrazih kakto triabva!
Znachi az shte shertaia, ama ne znam kolko da im vzema na horata - dosega sam rabotil na zaplata a ne na honorar.
I ako znaete otkade moga da vzema digitaizer pod naem - moje i da se prodava?
Bucho, колко са голями чертежите? Колко елемента има на тях. Вземи сканирай един сегмент, нящо да видим. Наясно ли си с какво се хващаш бая бъхтене си е.. и ако сбъркаш някъде нали знаеш. Да не седнеш да ги правиш за 100-200лв!!!
На цяло предприятие чертежите! Нямам представа какви са(още не съм ги видял) и както писах досега съм бил само на заплата. Затова и се замислям за дигитайзер, само дето съм го виждал само едно време като бях на ученически стаж във военните заводи-сега има ли такива чудеса незнам.
Ако някой каже например на формат А0 колко се взима ще съм му благодарен, пък и ще черпя с хонорара!
Хехех на А0 цяла кола може да има начертана [] не знам какво да те посъветвам,. вземи ми се разтърси по сайтовете за някоя фирма която прави чертежи.. http://www.betaconst.com/ примерно и малко промишлен шпионаж сещаш се... цената която ти кажат я делиш на две и искаш толкова.
Бая пари трябва да им вземеш. Имам предвид няколко хиляди лева, може и повече. До колкото разбирам става въпрос за много чертежи. Напиши все пак за колко чертежа става въпрос и какво е начертано.
Ок.
Нека да ги видя и ще пиша.
Обаче наистина си мисля че ще си трябва дигитайзер - някой знае ли дали някаде ги продават или се дават под наем?
Аз имам един неизползван А4 формат,ако те интересува пиши.
Zygot още се чудя, ако реша ще ти се обадя.
Днес разбрах малко повече - чертежите са предимно А3.
Може да покажеш един чертеж в някоя фирма и да им искаш да ти го начертаят, пък като ти кажат колко ще ти вземат им кажи че ти е много скъпо ) или някакво друго там оправдание да си излезеш от офиса им