kakwo shte kajete za nqkoq sreshta na 02.11.2002
Нищо, че си "новак" - всички тука имат по равно думата.
Е, модераторите я имат малко повече от другите, ама такъв е животът.
;-)
Хайде най-напред да обсъдим как стоят нещата за 26.10 на БАИТ ЕКСПО-то, пък после да мислим нещо и за 2-ри?
Mi az sam za sreshta na Bite...
Samo 4e za kvo da 4akame na 26? Ne moje li po-rani4ko....mnogo mi se e dopilo (wod.a)
I tam ima li niakoia shkembejiini4ka...restorant4e...hotel4e...shtoto niama da moga da se premestia sled kato otida do tam vednaga....puf, puf, puf...
Абе тука сивите звездички май са признак за алкохолен глад - който ги има предимно за пиене говори .
Да вземем и Ghost да го посивим .
А иначе - аз мисля още днес да хвърля едно око на БАИТ-а
;-))))))
Мерси, но не ща да нося тежкото бреме на алкохолно изгладнял модератор.
Предпочитам шарени звездички и редовно задоволяване на спиртните потребности.
;-))))))
хехе...подозирам, че звездичките и точките май нямат нищо общо в случая...и като супер" новак " и сега с ....бе колкото са там звездички не наблюдавам промяна в алкохолните си пристрастия...може пък да е от форума!!![:-drunk]
Kris i ostanalite, az imam hodene v Sofia v petuk, sorry... ako nyakoi v petak sledobed hodi kum BAIT da svirka da si chuknem sreshta na kafence ili da kuka na ICQQ hehe )
Byte Expoto не е ли до петък?
аз настоявам да е на 02.11. срещата защото съм в София на 1,2 и 3ти
байта е до неделя [:-graduate] иначе и аз в петък ще ходя към байта с едни колеги - следобеда. За събота - sorry ама все нямам късмет - пак съм на бачкане и 2та дни [:-cry][|)]
Expo-то мина, среща до колкото разбирам не се е състояла. Очаквам да кажете къде ще се съберем и в колко часа. Аз не предлагам място за срещата тъй като не съм от София и не съм наясно къде колко човека могат да се съберат и др. такива, все пак предполагам че ще е някъде на центъра, т.е. няма да е из крайните квартали.
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote">Originally posted by ivo80
Expo-то мина, среща до колкото разбирам не се е състояла.
<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">
Ама напълно ли си сигурен, че не е състояла?!? [8D]
Щото Крис, Deathnight, Аз и още няколко човека не мислим така [:D]
Мдааам.
Среща имаше, при това беше най-голямата от всички, на които съм присъствал. Падна лафче, изпи се не малко бирка и се случи хубаво време. Екстра си беше мероприятието. ;-)))