трикове + други работи....
Taia tema tribvashe da svurshi oshte na purvata ili pri nai-dobro jelanie na vtorata stranica. Ne moga da razbera kakvo praviat tezi 5 stranici s gluposti v Windows. Nikoi ako procete zaglavieto i se pointeresuva posle naistina shte psuva. Tova tuka dori ne e chat na opredelena tema ...
[:-doggy]<font color="maroon">Na men mi e interesno</font id="maroon">, <font color="navy">ot tezi prikazki moje da se nauchi za horata poveche otkolkoto ako si s tiah na masa s bira i fystyci </font id="navy">(moje i kebapcheta) :-). <font color="purple">Vse pak tova sa <font color="orange">gurutata</font id="orange"> na foruma</font id="purple"> !!! :-)))[:-jester]
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote">Originally posted by T
Taia tema tribvashe da svurshi oshte na purvata ili pri nai-dobro jelanie na vtorata stranica. Ne moga da razbera kakvo praviat tezi 5 stranici s gluposti v Windows. Nikoi ako procete zaglavieto i se pointeresuva posle naistina shte psuva. Tova tuka dori ne e chat na opredelena tema ...
<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">
eto ci edin trik za win9x v autoexec.bat napishete: format c: /autotest > NUL :) i restartiraite