Re:Gmail - странна случка
Много интересно...аз също ползвам пикаса, но съм заключил албумите и общо взето само наши хора виждат снимките. Пробвай да си изпозаключиш акаунта от достъп на непоканени и кажи какво става. Но ако наистина има възможен пробив, ситуацията няма да е никък весела :)
Аз ползвам gmail, без да ползвам Пикаса. Само пощата и рсс-рийдър. Взякакви услуги като бъз, глог, валериан, съм ги спряла напълно.
Въпреки това напоследък започнах да получавам съобщения, че някой ме е аднал като приятел, което при мен няма никакво основание.
Репортвам ги като спам.
Получих и съобщение, че някой иска да добави към гугъл-акаунта ми друга от моите пощи. Не в gmail, а в нея.
Смятам, че след поредната конференция по сигурността хакерите са си увеличили арсенала.
Но го казвам, понеже ако има пробив, изглежда той не е задължително през Пикаса.
Цитат:
Първоначално публикувано от Bibi
.....
Смятам, че след поредната конференция по сигурността хакерите са си увеличили арсенала.
...
Мда, явно има нещо. А птичовете от Google предпочитат да се занимават с мобилни операционни системи ... :cowboy:
аз покзвам gmail от самото му начало и такива проблеми нямам, но само през аутлук ползвам пощата.