Да занете откъде мога да си сваля албумите, бонус CD - aта и концертите на тея?
Да занете откъде мога да си сваля албумите, бонус CD - aта и концертите на тея?
<center>
<font size="6">Blackmore's Night</font id="size6">
Да си ги слушкаш със здраве!</center>
може и тук да погледнеш http://mp3.online.bg/...ама то било едно и също с горния линк,тва не го знаех
Не, в BG съм си, ама от 2-3 седмици тоя сайт се отваря без да имам достъп до путон4етата, а като вляза на ftp-о ми показва какво има, ама по ниакъв на4ин не мога да си ги копирам. Там няма десен бутон, като копирам после не мога да го сложа никъде, и с вла4ене не става [:-banghead]
А си намерих цял куп хубави работи [V]
Освен вси4ко това не мога и да си прослушвам .
Подозирам, че влизаш еъв FTP-то с браузера си (IE, Netscape или каквото там ползваш). Ако случаят е такъв, те съветвам да си дръпнеш някой FTP Client и да теглиш с него. Другият вариант е да включиш на IE "enable folder view on ftp sites", за да можеш да копираш с десния бутон.
IE>>Tools>>I-Net options>>Advanced>>Browsing>>Enable Folder view on FTP sites - да има "чавка".
Thancks [:-bouncy]
Az polzwam FTPLeech, ama s negoi ne zanm kak da swalqm, samo uploadvam
az predpo4itam smart ftp (www.smartftp.com) - 5Mb e i spored men e The Best Choice. a i az sam fen na blackmore's night vse pak. vij i v mp3.bol.bg i v tehno linka. vinagi sam predpo4ital http-ta. po byrzo se to4i. pone pri mene e taka
А да сте 4ували за едни бонус CD-а от 98 и 2001 (последното с еказва Belkmore's kingdam, ама д ане се бърка с албума от '98) и 2 концерта - единия от 97, другия от Гарнада 2001?
Bih ti preporychal KaZaA namira goredolu wsqkakwa muzika. Malko e pipkawo da swalqsh celi albumi no zaradi bibliografskite rqdkosti koito se anmirat si struwa
Нея мяй щяха да я съдят като Audio Galhy [:-cry]Нищо няма да остане накрая.
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote">Originally posted by nniki
Аз успях, ама много бавно с етегли - около 1 4ас 5 МБ [!]
<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">
pri men e 1Mb za 20 minpri nai-dobrata vryzka[
]