"Лезбийци" се казва [] IBANEZ
PS. Падаш си по Cleopatra а [] или не си я гледал в този филм. В Blade II изобщо не съм забелязал че е тя... аман от скринъри.. []
"Лезбийци" се казва [] IBANEZ
PS. Падаш си по Cleopatra а [] или не си я гледал в този филм. В Blade II изобщо не съм забелязал че е тя... аман от скринъри.. []
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote">Originally posted by DeathKnight
аман от скринъри.. []
<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">
Това ми напомня на дните, когато гледах "Judge Dred" година преди да излезе по кината.... []
%23 dobre e ama se izcuklih purvo kato na pred-poslednata stranica stana na 100%
Хехе, големите мъже. Аз съм 15% гей. И разбрах всички въпроси :-Р Да ви е гадно!!! ))
Аде бе, няма ли някой да изкара 0% или всички сме леко у лево [}][][8]
Май не сте разбрали точно системата им за оценяване. Това колко си гей се измерва от 50% нататък. А колкото си по към нулата (под 50%), толкова си повече мъжкар в грубия смисъл. Така си мисля, щото аз изкарах 46% след като най=накрая разбрах смисъла на някои въпроси (първия път заковах точно 50%), след което ми изписа:
MixMan is 46% gay!! Congratulations, you are a happy and well adjusted hetero man!
P.S. Ако все пак бъркам, излиза че съм ебаси гея [:I]
Ааа да, хаха мерси [8D] Да поясня и за другите. Ако някой не е разбрал какво значи:
Have you ever swung at the punch bag at a fairground ?
Питат дали сте си пробвали силата по крушата на панаира [:-bouncy]
23% и 26%, защото има въпроси, на които и двата отговора са верни... определено не съм патриархалното женонезачитащо говедо, което ме изкара тоя тест! [] like every synthetic test - it sux! [:D]
то не е хубаво да си 0% - излизаш средновековен селянин с гегата [:D]