подариха ми интернет телефон,сега се чудя кво да го правя,само тъкъв нямах някви идеи има ли почва това нещо у родината ни
подариха ми интернет телефон,сега се чудя кво да го правя,само тъкъв нямах някви идеи има ли почва това нещо у родината ни
По принцип се казва IP Телефон. Има софтуерни и хардуерни. Хардуерните почти не се отличават от обикновенните телефони. В момента правя тестове и на двата вида. Какво по конкретно те интересува? Дали има почва у нас? За момента не, но може би след 5-6 години.
ами телефона идва с $3 аванта,какво да го правя после нямам кредитна карта и няма да мога да си го зареда....ей такива въпроси
Ако правилно съм те разбрал, подарили са ти интерфейсна карта за компресия / декомпресия говор - интернет - звук.
Можеш и бизнес да направиш с нея, а може и да я ползваш за себе си, ако имаш познати в чужбина да си говориш с тях. IP-телефонията е нещо, което има перспективи. Само трябва да имаш добра интернет-връзка, иначе качеството ще бъде много лошо.
Da ti kaja towa i na wyn ne se polzwa. Predpolagam che ne wadi kartina??
Използвайте NetMeeting, има си и видео, има си и аудио връзка. С DialUp видео връзката е екстра, аудиото е перфектно.
все си мисля че дайъл-ъп и видео са несъвместими понятия... [:D]
не съм на диал ъп,връзката ми е доста читава,на телефончето му издумках $3 кредит и ся си го гледам за красота
мерси за мненията
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote">Originally posted by mitsy
все си мисля че дайъл-ъп и видео са несъвместими понятия... [:D]
<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">
С хубав доставчик всичко става.