Резултати от 1 до 10 от общо 10

Извънземните идват?

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Nov 2010

Извънземните идват?

НЕ, НЕ СМЕ САМИ ВЪВ ВСЕЛЕНАТА

Учени от сериозен и доста известен проект SETI (Search for Extraterrestrial Intelligence), които се занимават от десетилетия с търсенето на извънземен разум, заявиха, че са открили три летящи към Земята обекта. По всяка вероятност това са космически кораби, които ще доближат нашата планета през следващата година!

Учените твърдят, че тези гигантските летящи обекти като че ли планират да се приземят на Земята в средата на декември 2012 година. Тази дата се превърна в символ, защото в пророчествата на маите се говори за Апокалипсис през същата тази година.

Тези, които се съмняват в истинността на информацията, имат възможност да проверят тезата на учените чрез една интерактивна карта на Космоса. Което е още по- важно: съвсем скоро космическите обекти ще могат да бъдат наблюдавани и през любителски телескоп.

Ето и предоставените от учените координати:

* 19 25 12 -89 46 03 – първи голям обект;

* 16 19 35 -88 43 10 – цилиндричен обект;

* 02 26 39 -89 43 13 – обект с формата на кръг.

Междувременно няколко участници в проекта се дистанцираха от мнението на ръководителите си, които, според тях, търсят внимание и сензации. Те разкритикуваха информацията с обяснението, че положението на трите идващи насам обекта, е такова, че в крайна сметка те не могат да бъдат видени.

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ

2.  

3. Super Moderator Аватара на FearMe
    Тук е от
    Jan 2001

Re:Извънземните идват?

човеко, при цялото ми уважение и интерес към много необщоприети неща, искам да ти кажа - теб сериозно те хапят кучетата

http://www.seti.org/page.aspx?pid=1539

4. Moderator
    Тук е от
    Mar 2005

Пък аз си помислих, че дошъл 1-ви Април

5. Member Аватара на sad sack
    Тук е от
    Apr 2008
    Живее в
    Earth, Solar System, Milky Way, Laniakea

Без да ви обиждам, но вие ако не знаете АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ от Швеция, мисля че и доктор се зовеше по едно време, то значе не сте виждали интернет.
    Аз се чудя, как е допълзял до този форум, той е далече от спектъра на интересите му.
    А ето и събраните му съчинения или биография
    http://dreal.net/wiki/index.php/Апостол_Апостолов

6. Senior Member Аватара на Lupus
    Тук е от
    Aug 2003
    Живее в
    София

Цитат Първоначално публикувано от sad sack
    Без да ви обиждам, но вие ако не знаете АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ от Швеция, мисля че и доктор се зовеше по едно време, то значе не сте виждали интернет.
    Аз се чудя, как е допълзял до този форум, той е далече от спектъра на интересите му.
    Тоя е като троскота - няма изкореняване! И да го дадеш на магарето да го изяде, като изхвъли отзад - пак никне!

7. Senior Member Аватара на glarus
    Тук е от
    Aug 2003

Цитат Първоначално публикувано от Lupus
    Тоя е като троскота - няма изкореняване! И да го дадеш на магарето да го изяде, като изхвъли отзад - пак никне!
    +1

8.  

9. Moderator Аватара на fXOrange
    Тук е от
    Jul 2008
    Живее в
    Lyon

тяяяя... другарката по физика, на времето викаше - към 2010 ще ходим на луната на екскурзия, с луноходи, да гледаме кратерите и.
    Ама като гледам Бъглария го удари пак на хитрост, за по евтино докара кратерите направо на място, и по точно по пътищата на държавата.

10. Moderator Аватара на periel
    Тук е от
    Jun 2006

Цитат Първоначално публикувано от sad sack
    Тоя си го знаех, ама те били цяла дружина бре . Скъсах се от смях когато прочетох за ЦоникОС и проекта Кибертрон. Оказа се че тези хора наистина съществуват и "проектите" им са реалност

11. Super Moderator
    Тук е от
    Dec 2000
    Живее в
    Sofia

Цитат за "великият пророк" Апостол Апостолов

Известен още като дядо Апостол, дядката и мръсния гнусен дъртак(tm).

Дядката се прави на евреинАпостол Апостолов е единственият сертифициран за Най-великия човек на света. След като получава въпросния сертификат, се връща назад във времето, за да го даде на самия себе си: единствено Най-великият човек на света може да дарява други с това непреходно звание. Получава званието, защото притежава най-великото нахалство на света.

Първоапостол на Вселенската Апостолическа Църква. Взепризнат експерт по Цариградска чалъмбъ.

След щателни анализи на генетичен материал от Апостол, взет от угарка на негова пура, експертите единодушно заключават:

"Ние не сме достойни дори да лижем калта по подметките Му."

Абе имах аз съмнение , че работата е за психиатър ....

12. Senior Member
    Тук е от
    May 2001

Почти съм сигурен, че обектът с форма на кръг е летящата чиния на Ахмед Доган, която прави тестов полет.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Я вижте тук, започват да идват Nordic модели.
    От Mega във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 49
    Последно: 19-11-15, 16:57
  2. Идват мобилни телефони с вграден видео-проектор
    От IvO™ във форум Коментирай новина
    Отговори: 5
    Последно: 29-03-07, 23:44
  3. Болиди от Формула 1 идват в България.
    От Eddie във форум Коментирай новина
    Отговори: 1
    Последно: 02-09-06, 17:27
  4. Матурите идват!!!!!!
    От Waverunner във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 27
    Последно: 03-08-03, 21:22
  5. ...и като намерим извънземните !?
    От Dreamer във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 28
    Последно: 30-06-01, 04:15

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе