Честит празник, българи! Нека поне на този ден се замислим за това, кои сме ние и накъде вървим! Бъдете живи и здрави!
П.П. Не мисля, че темата е за "Дъра - бъра", но не открих подходящо място, където да я отворя.
Честит празник, българи! Нека поне на този ден се замислим за това, кои сме ние и накъде вървим! Бъдете живи и здрави!
П.П. Не мисля, че темата е за "Дъра - бъра", но не открих подходящо място, където да я отворя.
за лично предпочитам да се гордеем, че сме българи заради това, което сме и ще бъдем, а не заради това, което сме били
и поради това някак си ми е трудно да намеря нужния патос на днешния ден...
Това звучи силно американски...Първоначално публикувано от FearMe
Страна без история, явно е, че няма как да се гордее с нея.
За разлика от старите европейски държави, в това число и от България.
Лично на мен ми се струва доста... неуместно да се гордееш с това, което ЩЕ бъдеш.
А предвид, че настоящето не е розово, няма лошо да се гордеем с това, което сме били. Друг е въпроса, че 700 години под робство силно намаляват моментите, с които би могъл да се гордееш.
по-добре да се гръмнаПървоначално публикувано от КрИс
мисълта ми беше, че за съжаление всичко понастоящем е такъв тюрлю-гювеч в държавата ни, че и без изгледи да се подобри, че за съжаление трябва да търсим поводи в миналото да сме горди
страшно много искам да се гордеем с нещо сегашно - втора АЕЦ... ръст на БВП... положителна раждаемост... 98% от циганите да могат да четат, а 2% да крадат, вместо обратното... такива неща