Be nqkoi znae li kakvo stava pak s tozi server na data.bg - ot edna sedmica pak go nqma nikakuv - bi bilo hubavo ako go upgreidvat - ama dali
Be nqkoi znae li kakvo stava pak s tozi server na data.bg - ot edna sedmica pak go nqma nikakuv - bi bilo hubavo ako go upgreidvat - ama dali
az ot 1 mesec ne moga da vlqza, ti mi prikazva6 za upgrade!!!!!!!!!!!
хмм датата работиха края на миналия месец извесно време... ама за малко ако това е ъпгреид...
E те след маса време дето не работиха казаха, че нали уж правили ъпгрейд. Са вече не знам какво правят. Сигурно нов ъпгрейд. Ехх, да им имам и ъпгрейдите, през ден два за по месец два.
[:-brokenheart] Ami te i bez towa edwa se dwijeha A pyk ot chujbina naprawo ne se zakachaha. Ama nejse moje i da prorabotqt
[:-love]
root@newmail:~# host free.data.bg
free.data.bg is an alias for store.data.bg.
store.data.bg has address 217.9.238.4
root@newmail:~# ping 217.9.238.4
PING 217.9.238.4 (217.9.238.4): 56 octets data
--- 217.9.238.4 ping statistics ---
6 packets transmitted, 0 packets received, 100% packet loss
root@newmail:~#
Any comments ?!?
Еми имат са некви проблеми хората, да се надяваме да ги оправят скоро.И аз нямам дата.бг от доста дълго...
Явно всички сте оптимисти :P
То вече е FREE.DATA.BG - но за тези, които си плащат... Ако сте техни клиенти, ще си точите нормално ?! - от това, което е останало!!!
А за тези извън тяхното адресно пространство - супата!!! Това е FREE!!! Както и TECHNO-LINK - dако провайдера ви си плаща - имате достъп, ако не - виж супата[^]
нищо не е free вече. както обича да казва баща ми "всеки гледа да ти добара косматия гъзец и да го скубе косъм по косъм...".
признавам им на датата - забавно и интелигентно - едно приятелче към лана на СанМарино точи а аз на оптика не точа... - след като не е free да го кръстят paid.data.bg или нещо подобно [:D] [:D]
Ха, ако имаше някой в тия канали........ #setcom и #setcom-bg .........
Сега остава само да го ебнат и free.evro.net-a и вече савсем сме на никаде.Тея от дата-та са големи тъпанари!