-
Кво е това малоумие?
Що като отворя форума (само този раздел) и виждам пет- шекст едни и същи теми с почти еднакви заглавия - и малко различаващи се разговори вътре - ами гледайте кой кво е питал...па да не говоря за изказванията на някои :) канчета :)
то и аз не съм цвете за мирисане, ама не ща да влизам на сто места за едно и също...
-
Кво е това малоумие?
Ти по междудругото хвани и си оправи сигнатурата, че си смешен....
-
Кво е това малоумие?
-
Кво е това малоумие?
[:)] Хората не знаят как се ползва форума, това е проблема...
Някои не искат да го ползват по-предназачение, а трети .. ги мързи
-
Кво е това малоумие?
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote">Originally posted by Mollov
Ти по междудругото хвани и си оправи сигнатурата, че си смешен....
<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">
Ако те дразни...ами твоя си работа...нали е в моята сигнатура...?
-
Кво е това малоумие?
И мене ме дразни честно ти кажа [:(], е го виж AquaDark к'ва пинизчийка сигнатура е отпрал...
-
Кво е това малоумие?
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote">Originally posted by geniusloki
Ако те дразни...ами твоя си работа...нали е в моята сигнатура...?
Напротив, хич не ме дразни - аз на глупости немога да се дразня... ти се правиш смешен, мене ми е през центъра... [xx(]
-
Кво е това малоумие?
Ste si napravia na phtshp-a i niama da e v toia vid :)
PEACE..!?
-
Кво е това малоумие?
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote">Originally posted by geniusloki
Що като отворя форума (само този раздел) и виждам пет- шекст едни и същи теми с почти еднакви заглавия - и малко различаващи се разговори вътре - ами гледайте кой кво е питал...па да не говоря за изказванията на някои :) канчета :)
то и аз не съм цвете за мирисане, ама не ща да влизам на сто места за едно и също...
tvoq vupros zvu4i nqkak si nelepo. pro4eti tazi tema ot na4alo do krai i 6te vidi6 kakvo imam predvid.
[ne mi otgovarqite, za6toto tuk nqma da pi6a pove4e, i ne se surdete - nqma za kakvo]
-
Кво е това малоумие?
Moiata predi beshe po-iaka ama me murzi da ia opraviam ;) ... e za koleda moje da si ia podaria nanovo he-he
-
Кво е това малоумие?
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote">Originally posted by Aquadark
Moiata predi beshe po-iaka ama me murzi da ia opraviam ;) ... e za koleda moje da si ia podaria nanovo he-he
Е голем подарък ще си сториш, дума няма [:D][;)]
-
Кво е това малоумие?
Mi to kakto e trugnalo mai drug podaruk niama da ima ... bleh :)
P.P.
Ae gotovo i da si ia nosia sus zdrave hahahehe ;) (to tova mi beshe staria image, samo malko go update-nah ;)
-
Кво е това малоумие?
Aquadark, това да не ти е новото гадже, а ?
-
Кво е това малоумие?
Айде, айде, такива неща не се питат [;)]
-
Кво е това малоумие?
maliiiiiiiiiiiii, mnogo qka signatura!!!!!!!. naprao tro6i ta*aci!