Резултати от 1 до 5 от общо 5

Писатели търся

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Dec 2006

Писатели търся

Някой ако му се занимава да изкрава по някой лев с писане на статийки за списание за аудио-видео техника да ми пише - че ми омръзна сам да бъхтя

2.  

3. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Re:Писатели търся

Може да преведеш чуждестранни статии и да синтезираш една. По-лесно е
    За кое списание става въпрос ?

4. Senior Member Аватара на Tommorow
    Тук е от
    Sep 2006
    Живее в
    Пловдив, България

То....ако минеш и се разчетеш по темите в аудио видео форума тук - ще можеш да напишеш доста статии. А ако направите притурка "климатици" - за години напред ще имате готов материал за публикуване

5. kod
    kod е офлайн
    Administrator Аватара на kod
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София

Ако до вечерта авторът не даде по-детайлна информация - за кое списание става дума, какъв тип техника попада в кръга му, някакви контакти и по-смислено представяне на самия него -ще изтрия темата!
    Това не е табло за безмозъчни обяви - предвид интересно звучащото предложение оставих темата, но в този си вид е за коша.

6. Тук е от
    Dec 2006

Ок, казвам - става въпрос за списание Hi-Fi звук и визия (от издателството, което издава Hicomm, Интро и още няколко списания)
    решили сме да го освежим с нови хора и съответно идеи
    Истина е, че книжните издания от доста време търпят упадък - който го интересува може да намери всичко в Интернет, но все пак ...
    Ако някой му е интересно и иска да види свой труд в списанието да ми пише на мейл:
    sasa@hiend.bg

Пари даваме (не много, както е навсякъде, но зависи и от материалите)
    Имам идея и за практическа рубрика, в която всички майстори на усилватели, колони и т.н да се похвалят и да разкрият част от тайните си ако желаят.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе