Да сте здрави и ...ех Kayso ми го взе от устата:да ви се сбъдне всичко дето си пожелаете, Geforce FX примерно
Да сте здрави и ...ех Kayso ми го взе от устата:да ви се сбъдне всичко дето си пожелаете, Geforce FX примерно
Честита Коледа и весело прекарване на празниците на всички!)))))
Бъдете здравички и се обичкайте!
съвсем си го разсъблякла, да не вземе да му стане само студено, че тая зима е студена [][
]
[:-angel] За щастие не съм аз.
Хубав коледен подарък ще му дойде една кутия...
[:-angel]- [:-paperbag]- [:-batman]
Самоделна пееща Флаш картичка 970К:
http://free.hit.bg/injinera/4NG/
<hr noshade size="1">
Весели празници!
Весела Нова Година и от мен![][
][
]
Пожелавам на всички най-весело изкарване, свежи глави всяка сутрин и каквито се сетите там положителни емоции (hardware, software, "meatware" и др.)!!! [][
][
][8D][8D]
ami...sled tolkova mnogo pojelania, kakvo li mi ostava osven nai-tarjestveno da obeshtaia na vsichki da se zabavliavam mnogo, da si izkaram chudesno, da si pojelaia nai-prekrasni podaruci...i...eventualno, ako moga da iztrezneia...[:-bonc01]
i vse pak..aide i ot men..:
neka vashite jelania budat moite pojelania...
have a lot of fun
Весело посрещане на Новата Година и от мен. Освен много здраве, нови чаркове за ПС-то, много жени (мъже), искам да ви пожелая много нови ламери (като мен), на които да помагате "в този излят от бетон и стъкло" (по-точно дъна и процесори) "мъдър свят"!
Видя ли... ти си пожела, и аз се появих
Here she goes - Super Ki
Ми мноого приятно изкарване и посрещане на Новата година и от мене. На работешите по - малко работа, на неработещите - пове4е купони []
Кой както се ореди.
След по-малко от ден е Нова Година... честита да е на всички: щастие, щастие и само щастие... а за другото сте отговорни сами
4е то щастието не върви ли ръка за ръка с късмета? Без късмет накъде [?]