[:-jump]
Не ме амбицирай, че като ме подтикне някой да се правя на многознайка... [:-censored]
[:-bonc01][:-bonc01][:-bonc01]
Чудя се дали някой знае какво значи моята сигнатура.
[:-jump]
Не ме амбицирай, че като ме подтикне някой да се правя на многознайка... [:-censored]
[:-bonc01][:-bonc01][:-bonc01]
Чудя се дали някой знае какво значи моята сигнатура.
"Ако можеш да прочетеш това значи си се преучил (или преобразовал)"
[]
Хехе, "overeducated" май няма добър превод на български![]()
eruditiones - ерудиран преерудиран
иначе англиския не ми е много добър какво значи "оvereducated"
Ами, същото. Значи английския не ти е добър, но латинския - да? Искам и аз така
![]()
Raptus regaliter, Киранде - ad nauseam
Да де да.. [] (с добрия стар интернет знам всички езици)
Още една омазана тема, а обещах че няма да правя повече така... []
Тая карта е бракувана от ASUS и са и сменили нещо най-вероятно паметта... но нали работи []
Айдеее, всички в чат.дир.бг [:-drunk]
Ранде, ANALYZE THIS: "....you can do everything you set your mind to...."
Ако случайно се справиш, пробвай с това:
"... do not fear what you are about to suffer...
... I have set before you an open door...
... which no one is able to shut... "
Ако ми отговориш, не на кино следващият път, ами директно на Нова Година с ММ [:-bonc01]
Хмм... за първото: в първия момент се сетих за една социологическа кампания за която четох в people преди време, но явно нямаш предвид това. Като го съпоставям с долното (Ключът на Давид?), ми става интересно...
Мтака... Lord's day :}
"See, I have set before you an open door, and no one can shut it; for you have a little strength, have kept My word, and have not denied My name" - Откровение, 3:8 (за жалост имам текста само в електронен вариант на английски)
And to the angel of the church in Philadelphia, write; These things saith He that is holy, He that is true, He that hath the key of David, He that openeth, and no man shutteth; and shutteth and no man openeth; I know thy works: behold, I have set before thee an open door, and no man can shut it: for thou hast a little strength, and hast kept My word, and hast not denied My name.
Дава се избор на всеки.
Доминус, защо ме навря в Библията, твойта кожа!
"you can do everything you set your mind to" - Кабала, Елементите, THE POWER OF IMAGINATION(книги, FAQ). Тъй... окултизъм значи.
Хм.
Хахахах, добре, добре - ами как ще намериш оригиналите, като търсиш само в "електронен вариант".
За "Откровението на свети Йоан" (Revelation ot St. John - на твоя език) си се насочила много правилно, но предполагам, че не си го чела в не-електронен вариант. Става въпрос за Апокалипсиса и е далеч от 3:8...
Първото те затрудни повече, а е по-лесно. Странно.
Та къде ще бъде Нова Година?
П.С. А сега почвам да звъня на админ-ите да разкарат тази тема от тук!
Извинявам се на всички, който в момента се чудят какво е общото между АСУС Ти4200 и Апокалипсиса.
Омазахте темата на Ковал..оепс,на Аквадарк:как не ви е срам!
Срам ни е: мен поне [:-banghead]
Заклевам се в светлината и надеждата си за прерождение, никога повече няма да скапвам тема на Ковалск... Аквадарк.
И последно... <font color="blue">dominus</font id="blue">:
ANALYZE THAT:
They said, "He thinks he can sing."
Възможно най-лесното на света, но - схвани смисъла [:-shades]
хм Киранде това е Стивън Крейн - даааа добре,добре , аз лично предпо4итам това:
A man said to the universe:
"Sir I exist!"
"However," replied the universe,
"The fact has not created in me
A sense of obligation."
а онова за което ти говориш би трябвало да е от :"Three little birds in a row" апропо...
а колкото до анализ - литературен или философски...или просто нека кажем че означава: на краставичар - краставици...(малко грубичко но пък простичко)
ааа по-дяволите, май трябва да се поромени заглавието на темата...